Tervetuloa PHYRIS-maailmaan!

Tehoseerumeita, hemmottelevia erikoishierontoja ja ammattinaamioita. Ihania Phyris-erikoishoitoja, joilla täydennät ihon kotihoitoa kauneushoitolassa!

PHYRIS-hoitotuotteiden tarina alkaa Dr. Grandelin perheen omistamasta 1000 vuotta vanhasta Pfladermühle -myllystä. Etelä-Saksan Augsburgissa kemisti ja ravitsemusasiantuntija Dr. Felix Grandel oli kiinnostunut jo 1930-luvulla vehnänalkioiden ja leseiden mahdollisuuksista luonnollisina vitamiinien, mineraalien ja kuitujen lähteinä. Myllyn tuottamista raaka-aineista sai alkunsa myös kosmetiikan tuotekehitys 1950-luvulla. Tänään DR. GRANDEL GmbH on Saksan johtava ja palkittu kosmetiikan ja ravintolisien valmistaja.

PHYRIS on saanut useita kansainvälisiä palkintoja, ja sarja tunnetaankin jo yli viidessäkymmenessä maassa. Augsburgin laboratoriossa tarkoin valvottu tuotanto takaa korkealuokkaiset ja edistykselliset tuotteet. Perheyritys on vahvasti sitoutunut eettisiin periaatteisiin, toimimaan ympäristöystävällisesti ja ottamaan huomioon kaikki yrityksen kanssa toimivat ihmiset. Perheyritystä johtaa Michael Grandel.

Puhdistus

Lue lisää

Aktivointi

Lue lisää