Skin Results - Kirkastaa ihoa & häivyttää juonteita

Hedelmähapot tasoittavat tehokkaasti ihon pigmenttihäiriöitä ja stimuloivat ihon uusiutumista sekä kollageenin muodostumista. Lisäksi ne ehkäisevät ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia.

Kosmetologillasi on useita tehokkaita hoitovaihtoehtoja

Ihoa kirkastavat AHA-hedelmähapot sopivat niin aknearpien ja pigmenttiläiskien tasoittamiseen kuin häivyttämään juonteita. PHYRIS-kosmetologisi valitsee eri Skin Results -hedelmähappotuotteista ihollesi sopivimmat.

Eri hedelmähapoilla on tehokkaasti kirkastava vaikutus, joka nuorentaa ja tasoittaa ihoa. Sitruunahappo vaalentaa ja kirkastaa, maitohappo parantaa ihon kosteustasapainoa, viinihappo supistaa ihohuokosia, ehkäisee talitukkeumia ja kosteuttaa ihoa, ja omenahappo sitoo kosteutta. Liposomeihin kapseloinnin ansiosta AHA-hapot kulkeutuvat tehokkaammin ja syvemmälle ihoon ja lisäksi liposomit vapauttavat AHA-happoja tasaisesti pidemmällä aikavälillä.

SKIN RESULTS SERUM Peel Index 20
sopii myös kotikäyttöön
pH 4,0 – 4,5 / 5% AHA • sitruuna-, maito- ja omenahappo. Hellävarainen AHA-kuorinta normaalille ja herkälle iholle. Mieto hedelmähappotuote on turvallinen kuuriluonteiseen kotikäyttöön.