Essentials - Arvokkaita & täsmällisiä vaikutusaineita

Yksilöllinen hoito ei voisi olla helpompaa! Arvokkaita vaikutusaineita sisältävät Essentials-ampullit vastaavat juuri sinun ihosi tarpeeseen, sillä kaikilla niillä on
välitön ja täsmällinen vaikutus.

Deep Moisture

Annos ihon janoamaa kosteutta! Liposomit lisäävät tehokkaasti ihon kosteuspitoisuutta. Elvyttävät aineosat hellivät kuivaa ihoa. Tuloksena pehmeä, hyvin hoidettu iho.

Beauty Boost

Säihkyvän kaunis olo! Virkistää ja vähentää väsymyksen merkkejä. Mikrolevät ja kofeiini virkistävät ja elävöittävät ihoa antaen upean pohjan meikille. Anna ihosi säihkyä luonnollisen kauniina!

Ageless

Ajattoman upealle naiselle! Argireliini-peptidit ja makroleväuute pehmentävät juonteita. Kiinteyttää ja napakoittaa ihoa. Välittömästi nuoremman näköinen iho!

Stressless

Uudistava, elvyttävä ampulli, jonka sisältämät mirha-, ginseng- ja merisauniouute rauhoittavat ja rentouttavat. Ne saavat juonteet katoamaan ja ihon näyttämään levänneeltä ja elinvoimaiselta.

Matt and Fine

Vähentää kiiltoa. Kasviplanktonista valmistettu Sealift-uute ja Matysoft -yhdiste tasapainottavat talineritystä ja häivyttävät laajentuneita huokosia. Näkyvästi raikkaampi ja tasaisempi iho.

Calm and Even

Rauhoittaa herkkää, helposti punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Antistress complex ja laventeliuute tasapainottavat ja rentouttavat ihoa. Tuloksena pehmeä ja tasainen, kaunis iho!