Hydro Active tehokosteuttajat

Kaikkien ihotyyppien hoidossa on tärkeää ehkäistä kosteuden liiallista haihtumista. HYDRO ACTIVE -tuotteet pitävät huolta ihon kosteustasapainosta: hyaluronihapot, lipidit, leväyhdisteet sekä arvokkaat kasviuutteet sitovat iholle sen tarvitsemaa kosteutta, sekä suojaavat ja hoitavat ihoa ehkäisten sen ennenaikaista vanhenemista.

Hyaluron Sensation Cream

Kosteutta ihoon sitova voide kuivalle aikuiselle iholle. Hyaluronihappo muodostaa ihon pinnalle kosteusvaraston, josta vapautuu kosteutta iholle 24 tunnin ajan. Karitevoi ja skvalaani tasoittavat ja pehmittävät kuivaa ja kiristävää ihoa sekä ehkäisevät kosteuden liiallista haihtumista.

Hyaluron Sensation Caps

Pienet rypyt ja juonteet tasoittuvat ja iho näyttää selvästi sileämmältä. Tehohoitokapselit sisältävät erityisen pienikokoista Filler-hyaluronihappoa. Käytä kuuriluonteisesti hoitovoiteen alle tai meikin pohjustukseen.

Aqua Sensation Cream

Kosteuttava voide kuivalle iholle. Hyaluronihappo, savanniruohouute ja lipidit ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta ja pehmittävät kiristävän kuivaa ihoa. Ihosta tulee jälleen sileä ja joustava.

Hyaluron Super Moist

Kosteuttava Time Release -tehoseerumi kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Hyaluronihappo vapautuu hitaasti kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Kiristävä tunne katoaa ja iho tuntuu ja näyttää ihanan pehmeältä ja sileältä. Liposomeihin kapseloidut vaikutusaineet takaavat välittömästi näkyvät, tuntuvat hoitotulokset.

Hyaluron Depot

Kosteuttava seeruminaamio. Sisältää filler-hyaluronihappoa, joka tasoittaa ihon pintaa häivyttäen kuivuudesta johtuvia pieniä ryppyjä. Hyaluronihappo pitää tehokkaasti yllä ihon kosteustasapainoa useiden tuntien ajan.

Hyaluron Sensation Hands

Välittömästi ihanan pehmeät kädet! Kevyt, mutta tehokas käsivoide Hyaluron Sensation Hands sisältää mm. hyaluronihappoa ja manteliöljyä. Se kosteuttaa välittömästi, taistelee pigmentoitumista vastaan ja vahvistaa ihoa.