Hydro Active tehokosteuttajat

Kaikkien ihotyyppien hoidossa on tärkeää ehkäistä kosteuden liiallista haihtumista. HYDRO ACTIVE -tuotteet pitävät huolta ihon kosteustasapainosta: hyaluronihapot, lipidit, leväyhdisteet sekä arvokkaat kasviuutteet sitovat iholle sen tarvitsemaa kosteutta, sekä suojaavat ja hoitavat ihoa ehkäisten sen ennenaikaista vanhenemista.

Hyaluron Sensation Cream

Kosteutta ihoon sitova voide kuivalle aikuiselle iholle. Hyaluronihappo muodostaa ihon pinnalle kosteusvaraston, josta vapautuu kosteutta iholle 24 tunnin ajan. Karitevoi ja skvalaani tasoittavat ja pehmittävät kuivaa ja kiristävää ihoa sekä ehkäisevät kosteuden liiallista haihtumista.

Hyaluron Sensation Caps

Pienet rypyt ja juonteet tasoittuvat ja iho näyttää selvästi sileämmältä. Tehohoitokapselit sisältävät erityisen pienikokoista Filler-hyaluronihappoa. Käytä kuuriluonteisesti hoitovoiteen alle tai meikin pohjustukseen.

Aqua Sensation Gel

Raikastava ja tehokosteuttava geeli normaalille ja sekaiholle tukee ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hyaluronihappo ja leväuutteet hoitavat ja sitovat iholle sen tarvitsemaa kosteutta.

Aqua Sensation Cream

Kosteuttava voide kuivalle iholle. Hyaluronihappo, savanniruohouute ja lipidit ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta ja pehmittävät kiristävän kuivaa ihoa. Ihosta tulee jälleen sileä
ja joustava.