Re - Aikuisen naisen ihoa hellivä, elvyttävä ja vahvistava hoito

Uuden sukupolven kiinteyttävät hoidot perustuvat ainutlaatuiseen Matrix-Peptide -yhdisteeseen. Se elvyttää solutoimintaa, aktivoi ihon omaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden uusiutumista ja vahvistaa ihoa. Tuloksena vahvempi, kimmoisampi ja elinvoimaisempi iho!

Re Design Décolleté

Kiinteyttävä ja uudistava hoitovoide kaulan ja dekolteen hoitoon. Ehkäisee juonteiden syntyä. Matrix-Peptide -yhdiste, punaleväuute sekä mangostanipuun hedelmistä saatava uute parantavat ihon kiinteyttä.

Re Contour Cream

Kiinteyttävä ja elvyttävä 24h-hoitovoide antaa iholle uutta kimmoisuutta, kestävyyttä ja silkinpehmeän tunteen. Sisältää stimuloivaa Matrix-Peptide -yhdisettä, kiinteyttävää punaleväuutetta sekä hoitavaa ja suojaavaa karitevoita.

Re Fill Cream

Täyteläinen ja uudistava hoitovoide vaativalle, kuivalle iholle elvyttää ja kosteuttaa ihoa sekä suojaa ihoa kosteuden liialliselta haihtumiselta. Sisältää korkealaatuisia lipidejä ja hoitavia öljyjä, Matrix-Peptide -yhdistettä sekä ginsenguutetta, joka vahvistaa ja elvyttää ihoa. Oliivivoi tekee voiteesta ihanan täyteläisen.

Re Pair Eye & Lip

Hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää herkkää silmän- ja huultenympärysihoa. Matrix-Peptide -yhdisteen lisäksi punaleväuute tekee ihosta pysyvästi kiinteämmän. Silkkiakaasiauute kohottaa silmänympärysihoa. Kamelian siemenöljy hoitaa ja vahvistaa silmänypärysihoa.