Näkyvästi nuorekkaampi!

See Change -tuotteet poimivat parhaat vaikutusmekanisminsa meren aalloilta: tuotekehityksen tuloksena hoito sisältää turvallisia ja tehokkaita, laboratorioissa kehitettyjä innovatiivisia Blue Evolution Essences -vaikutusaineita, jotka uudistavat, saavat ihon kukoistamaan ja palauttavat ihon luonnollisen joustavuuden. Ne vähentävät ryppyjä ja juonteita.

Tuloksena elinvoimaisempi & näkyvästi nuorekkaampi iho!

Uudistava, kiinteyttävä ja ihoa tasoittava See Change Collagen Cream -hoitovoide tukee ihon kollegeenisynteesiä, häivyttää juonteita ja palauttaa ihon luonnollisen kimmoisuuden. Sisältää ruskolevästä kehityettyjä Blue Evolution Essences -vaikutusaineita, C-vitamiinia sekä merikollageenia.

Tehohoitokapselit

Tehosta elvyttävää hoitoa uusilla See Change Caps -seerumikapseleilla: ne takaavat iholle upean, ihanan pehmeän tunteen ja nuorekkaan hehkun! Capsit vahvistavat ihon toimintaa ja tarjoavat erityistä hoivaa kuivalle iholle. Ne tasoittavat ihon pintaa ja tukevat sen kosteudensitomiskykyä. Sisältää Blue Evolution Essences -vaikutusaineita, marula-öljyä, makroleväuutteita sekä keramideja.

Upea, napakka leukalinja

V-Contour -seerumi kosteuttaa, kiinteyttää ja palauttaa leukalinjan kimmoisuuden. Iho napakoituu innovatiivisten Blue Evolution Essences -vaikutusaineiden ansiosta, rypyt ja juonteet häivyttyvät. Lisää See Change -linjan tehokasta V-Contouria leukalinjaan, kaulalle ja dekolteelle: leuan ja kaulan muodostama V-alueen ihon luonnollinen 3D-verkko kiinteytyy. Iho vaikuttaa näkyvästi nuorekkaammalta! Sisältää Blue Evolution Essences -vaikutusaineyhdistettä sekä rusko- ja punaleväuutteita. Levitetään puhdistetulle iholla pieni määrä (noin 1 - 2 pipetillistä) ja annetaan imeytyä. Seerumin jälkeen iholle levitetään hoitovoide.