Sensitive - Vahvistaa ihon omaa suojaa

PHYRIS Sensitive -tuotteet on suunniteltu täyttämään herkimmänkin toiveet ihonhoidossa, tarvittiinpa intensiivistä kosteutusta tai elvyttävää ja uudistavaa hoitoa. Sensitive-tuotteet vahvistavat ihon omaa vastustuskykyä, ja herkkäkin saa nauttia hyvästä olosta huoletta!

B-vitamiiniyhdiste ja Defense complex vahvistavat ihon puolustusmekanismia, ja niillä on tulehdusta hillitsevä ja rauhoittava vaikutus.

Sensitive Anti Aging

Silkkinen anti-aging -hoitovoide vähentää juonteita ja vahvistaa ihon omaa suojaa. Ehkäisee ennenaikaista vanhenemista sekä suojaa ihoa ympäristön haitoilta. Erinomainen myös meikin alle. Tuloksena kiinteä, joustava ja ihanan pehmeä iho!

Sensitive Nutri Revitalizing

Elvyttävän ja uudistavan hoitovoiteen vaikutusaineet on huolellisesti valittu tukemaan herkän, kuivan ihon tarpeita: se suojaa ja vahvistaa ihoa, ja aktivoi ihon luonnollista uusiutumista. Tuloksena kimmoisa ja hyvinvoiva iho! Täyteläinen voide sopii myös kylmään vuodenaikaan.

Sensitive Moisturizing

Kosteuden puutteesta johtuvat juonteet saavat kyytiä tehokkaasti kosteuttavalla, kevyellä Sensitive Moisturizing –hoitovoiteella. Raikas tehokosteuttaja myös rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.