Skin Control - Tasapainoinen, hoidettu iho

Hoida hellävaraisesti couperosa-ihoa sekä rosaceaa. Skin Control -tuotteilla ihon luonnollinen suojavaippa vahvistuu, ja punoitus ja ärsytys lievittyvät.

Couperose cream & couperose balm

Erittäin kevyet hoitovoiteet hoitavat hellävaraisesti couperosa-ihoa sekä rosaceaa (ruusufinni). Kosteuttava ja virkistävä Couperose Balm ja elvyttävä Couperose Cream vahvistavat ihon luonnollista suojaa, ja punoitus ja ärsytys lievittyvät. Couperose Cream uudistaa ihoa Age Control Complex -yhdisteen ansiosta. Se sisältää myös helmiäistä, joka häivyttää punoitusta näkyvästi.

Anti Stress cream

Rauhoittava ja vahvistava Anti Stress Cream -hoitovoide lievittää couperosa-ihon punoitusta ja rauhoittaa hilseilevää, ärtynyttä ihoa. Kasviöljyt ja E-vitamiini pehmittävät karheaa ihoa ja vahvistavat ihon toimintaa.

Anti Stress mask

Voidemaisen Anti Stress Mask -naamion sisältämät kasviuutteet rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Naamio lievittää punoitusta ja helpottaa kireyden tunnetta iholla. Lievittää tulehduksia, parantaa ihon elastisuutta, sekä rauhoittaa ja tasoittaa hilseilevää, ärtynyttä ihoa.

Suojaa iho auringolta!

UV add on

Kevyt, öljytön ja nopeasti imeytyvä, tehokas aurinkosuojaseerumi. Pantenolin ja E-vitamiinin ansiosta se tukee ihon luonnollista uusiutumista. Suojaa ihoa erityisesti auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä, korkea suoja SPF 30. Käytä hoitovoiteen alle tai päälle.

BB-voide

BB Ultimate Beauty Balm

BB-voide kosteuttaa, suojaa ihoa tehokkaasti UV-säteilyltä, sekä rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Väripigmentit tasoittavat ihon sävyä ja peittävät pieniä epätasaisuuksia. Iho näyttää virheettömältä ilman peittävää meikkiä. SPF 20.