Skin Control - Tasapainoinen, hoidettu iho

Hoida hellävaraisesti couperosa-ihoa sekä rosaceaa. PHYRIS Skin Control -tuotteilla ihon luonnollinen suojavaippa vahvistuu, ja punoitus ja ärsytys lievittyvät.

Phyto Therapy Cream

Phyto Therapy Cream on erittäin kuivalle, jopa hilseilevälle iholle suunniteltu hoitovoide, joka tasapainottaa ja rauhoittaa ihon toimintaa. Sen luonnolliset aineosat ja kasviöljyt kuten jojobaöljy, urea ja allantoiini parantavat ihon kosteudensitomiskykyä. Erityisesti vaihtelevasta säästä ja kylmästä rasittunut iho korjaantuu, pehmenee ja rauhoittuu nopeasti. Sopii myös käsille!

Couperose Cream

Erittäin kevyet hoitovoiteet hoitavat hellävaraisesti couperosa-ihoa sekä rosaceaa (ruusufinni). Elvyttävä Couperose Cream vahvistavat ihon luonnollista suojaa, ja punoitus ja ärsytys lievittyvät. Couperose Cream uudistaa ihoa Age Control Complex -yhdisteen ansiosta. Se sisältää myös helmiäistä, joka häivyttää punoitusta näkyvästi.

Anti Stress cream

Rauhoittava ja vahvistava Anti Stress Cream -hoitovoide lievittää couperosa-ihon punoitusta ja rauhoittaa hilseilevää, ärtynyttä ihoa. Kasviöljyt ja E-vitamiini pehmittävät karheaa ihoa ja vahvistavat ihon toimintaa.

Suojaa iho auringolta!

UV add On SPF 50

Kevyt, öljytön ja nopeasti imeytyvä, tehokas aurinkosuojaseerumi suojaa ihoa erityisesti auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä, korkea suoja SPF 50. E-vitamiini tukee ihon luonnollista uusiutumista. Käytä hoitovoiteen alle tai päälle.

BB-voide

BB Ultimate Beauty Balm

BB-voide kosteuttaa, suojaa ihoa tehokkaasti UV-säteilyltä, sekä rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Väripigmentit tasoittavat ihon sävyä ja peittävät pieniä epätasaisuuksia. Iho näyttää virheettömältä ilman peittävää meikkiä. SPF 20.