Elinvoimaa, energiaa & vahvistusta iholle

PHYRIS SPICEup valjastaa eksoottisten mausteiden kiehtovan voiman ennaltaehkäisemään ikääntymisen aiheuttamia muutoksia. Mausteiden voimauttava maailma, ihanat tuoksut ja modernit vaikutusaineet parantavat ihon kimmoisuutta ja saavat säteilemään nuorekkuutta!

SPICEup SOMI
Phyris-ihonhoidon sydän, aktivoiva SOMI pohjustaa ihon vastaanottamaan seuraavat hoitoaineet. Raikas ja kevyt koentsyymi Q10:ä sisältävä SpiceUp SOMI sitoo kosteutta ihoon, suojaa soluja, tukee ihon elpymistä sekä tehostaa muiden SpiceUp hoitotuotteiden vaikutusta.

 

SPICEup GINGER SHOT
Kun tavoitteena on säteilevän nuorekas iho, silottava Ginger Shot-seerumi tasoittaa, pehmentää juonteita ja häivyttää ilmeryppyjä. Seerumin upea tekstuuri ja tehokkaat vaikutusaineet tuntuvat ylelliseltä: inkivääriuute suojaa soluja ja taistelee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä vastaan, szechuan-pippuriuute rentouttaa ilmejuonteita, tasapainottaa ihoa ja vähentää sen ärtyneisyyttä sekä takaa nuorekkaan säteilyn iholle. Shea-öljy saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä. Käytä seerumia kaksi pipetillistä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen ja Somin jälkeen ja levitä sen jälkeen iholle SPICEup -hoitovoide.

SPICEup LIGHT CREAM
Kosteuttava, virkistävä ja silottava kevyt hoitovoide parantaa ihon elastisuutta, vahvistaa ihoa ja rentouttaa ilmeryppyjä. SPICEup Light Creamin mausteiset aineosat saavat ihon tuntumaan raikkaalta ja virkistyneeltä: Szechuan-pippuri häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä, ja sillä on samalla myös rauhoittava vaikutus. Currylehtenäkin tunnettu intianjasmikki lisää ihon kimmoisuutta sekä suojaa elastiinisäikeitä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Lisäksi Light Cream sisältää kaakaovoita sekä kurkumauutetta ja arvokasta mustakuminaöljyä, jotka vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Mausteinen tuoksu herättää kaikki aistit.

SPICEup RICH CREAM
Täyteläinen, tehokkaasti elvyttävä ja vahvistava SPICEup Rich Cream -hoitovoide parantaa ihon elastisuutta sekä rentouttaa ilmejuonteita. Voimaannuttavat, mausteiset aineosat saavat ihon tuntumaan elpyneeltä ja virkistyneeltä: Szechuan-pippuri häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä, ja sillä on myös rauhoittava vaikutus. Intianjasmikki lisää ihon kimmoisuutta, suojaa elastiinisäikeitä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Karitevoi saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä. Lisäksi Rich Cream sisältää suojaavaa ja tasapainottavaa skvalaania sekä kurkumauutetta ja arvokasta mustakuminaöljyä, jotka vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Virkistävä mausteinen tuoksu.

SPICEup GEL 2 OIL MASK
Energisoiva, virkistävä naamio saa ihon tuntumaan ihanan nuorekkaalta! Elvyttää erityisesti kalpeaa, stressaantunutta ja herkkää, haurasta ihoa. Naamion erityinen koostumus saa voimansa mausteiden maailmasta: chili- ja pippuriuutteet antavat iholle energiaa ja tuovat sille luonnollista hehkua. Mausteinen inkiväärituoksu aktivoi aisteja. Käyttö: levitä iholle puhdistuksen jälkeen aktivoiva SPICEup SOMI. Levitä sitten Gel 2 Oil Mask -naamiota paksu kerros kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 15–20 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele naamio huolellisesti pois haalealla vedellä. Jatka hoitoa SPICEup -hoitovoiteella.