Triple A - Retinoli tasoittaa rypyt ja juonteet

TRIPLE A -hoitotuotteiden sisältämä ainutlaatuinen kolmen eri retinolin yhdistelmä palauttaa ihon nuorekkuuden. Uusinta teknologiaa hyödyntävä retinoli-konsepti mahdollistaa pysyvästi ihoa uudistavat hoitotulokset. Tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä herkälläkin iholla ja ne säilyttävät tehokkuutensa jopa 24 tuntia.

Triple A - kolmen Retinolin yhdistelmä

Retinoli, A-vitamiini klassisessa muodossaan, madaltaa ihon ryppyjä ja juonteita sekä parantaa sen uusiutumiskykyä ja elastisuutta.

Liposomeihin kapseloitu retinoli on A-vitamiinin tehokkain muoto. Se tukee ihon kollageenisynteesiä useiden tuntien ajan ja taistelee tehokkaasti juonteiden syntymistä vastaan.

Persikan mehun luonnollinen retinoli suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja liialliselta kosteuden haihtumiselta.

Kolmen eri retinolin vaikutusta täydentää ainutlaatuisella tavalla niasiiniamidi, joka tasoittaa ihon väriä, vahvistaa ihon luontaista suojaa ja madaltaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Lisäksi se parantaa A-vitamiinin siedettävyyttä herkälläkin iholla ja sopii käytettäväksi myös aurinkoiseen aikaan.

Retinol -trion vaikutukset

- Erittäin tehokas
- Erittäin hyvin siedetty
- Vaikuttaa 24 tuntia

Ainutlaatuinen Retinol Trio -yhdiste palauttaa ihon nuorekkuuden. Uusinta teknologiaa hyödyntävä retinoli-konsepti mahdollistaa pysyvästi ihoa uudistavat hoitotulokset. Kolmesta täyteläisyydeltään erilaisesta hoitovoiteesta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon!

Retinol Cream

Sametinpehmeä hoitovoide kosteutta kaipaavalle ja normaalille iholle. Sisältää retinoli-trion lisäksi mm. ihoa suojaavaa E-vitamiinia.

Retinol Cream Rich

Täyteläinen elvyttävä hoitovoide vaativalle ja kuivalle iholle. Sisältää retinoli-trion lisäksi mm. tehokkaasti ihoa hoitavia kasviöljyjä.

Retinol Eye Cream

Kiinteyttävä silmänympärysvoide, jota voi käyttää myös silmänympärysihon naamiona. Sisältää A-vitamiinin lisäksi muratinlehtiuutetta ja peptidejä, jotka vähentävät silmänalusten turvotusta.

Retinol Mask

Välittömästi kohottava hoitonaamio. Ihosta tulee hetkessä sileämpi ja kimmoisampi! Levitä runsas kerros puhdistuksen ja SOMIn jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa noin 10 - 15 minuuttia.