Yksilöllistä!

Poimi mosaiikkirasiaan omat suosikkisi: ARTDECO tarjoaa kätevää muunneltavuutta, ja laajan valikoiman värejä trendien huipulta!

Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin alusta loppuun, pohjusteista viimeistelyyn!

Monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet. Saksalaiset ARTDECO-tuotteet ovat olleet 39 vuotta alan huipulla. ARTDECO-tuotteet saat meikkiasiantuntijoilta kauneushoitoloista kautta maan.

Uutuuksia kausittain

Uudet lumoavat värisävyt sopivat täydellisesti kevään ja syyskauden trendeihin ja tuovat meikkiin juuri sen tarvittavan säväyksen! Viimeistele juhlameikki upeilla hohdepuutereilla ja kimalteilla, Bronzing-kokoelman aurinkopuuterit puolestaan piristävät rentoa kesämeikkiä.

Innovaatiot

Monista ARTDECOn innovaatioista on tullut todellisia klassikoita, kuten meikkimosaiikkirasioista, Camouflage-peitemeikeistä ja vertaansa vailla olevista pohjustustuotteista.

Onnistu meikin teossa kuin ammattilainen!

Peitemeikit, luomivärin pohjuste sekä huulipunan pohjuste ja -kiinnityslakka ovat muutamia esimerkkejä erikoistuotteista, joiden avulla onnistut meikin teossa, ja saat sen kestämään kuin ammattimeikkaajan tekemänä.

Ympäristöystävälliset täyttöpakkaukset

Luomivärit, poskipunat ja peitevärit ovat yksittäisiä mosaiikkeja, joista voit poimia itsellesi mieluisimmat värit magneettipohjaiseen meikkirasiaan. Voit vaihdella ja uusia värejä aivan kuten haluat. Myös moniin muihin tuotteisiin on saatavana täyttöpakkauksia.

Kynnet viimeistelevät tyylin

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. ARTDECOn tehokkailla tuotteilla kynsienhoito on helppoa, ja oikeat hoitotuotteet takaavat hyvin hoidetut kynnet hetkessä. Viimeistele kauniit kynnet kestävillä värilakoilla!

Houkutteleva & kohtuuhintainen

Laaja tuotevalikoima ja uskomattoman kauniit värit houkuttelevat ja ihastuttavat!

Suomessa ARTDECO-tuotteet saat meikkiasiantuntijoilta kauneushoitoloista ja kosmetiikan erikoisliikkeistä kautta maan.

ARTDECO-tuotteiden kotisivut osoitteessa: www.artdeco.de