Meikkitrendien edelläkävijä

Kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä yli kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa! Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Uutuuksia kausittain

Uudet lumoavat värisävyt sopivat täydellisesti kauden trendeihin ja tuovat meikkiin juuri sen tarvittavan säväyksen! Viimeistele juhlameikki hienojakoisilla hohdepuutereilla ja kimalteilla. Kesäajan erikoistuotteet ja aurinkopuuterit puolestaan piristävät rentoa kesämeikkiä.

Erikoistuotteet

Tuotteet täydellisen meikin tekoon: Camouflage-peitemeikit, luomivärin pohjuste sekä huulipunan pohjuste ja -kiinnityslakka ovat muutamia esimerkkejä erikoistuotteista, joiden avulla onnistut meikin teossa, ja saat sen kestämään kuin ammattimeikkaajan tekemänä.

Ympäristöystävälliset täyttöpakkaukset

Luomivärit ja poskipunat ovat yksittäisiä mosaiikkeja, joista voit poimia itsellesi mieluisimmat värit magneettipohjaiseen meikkirasiaan. Voit vaihdella ja uusia värejä aivan kuten haluat. Myös moniin muihin tuotteisiin on saatavana täyttöpakkauksia.

Innovaatiot

Monista ARTDECOn innovaatioista on tullut todellisia klassikoita, kuten meikkimosaiikkirasioista, Camouflage-peitemeikeistä ja vertaansa vailla olevista pohjustustuotteista.

Kynsienhoito

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. ARTDECOn manikyyrivälineillä ja tehokkailla hoitotuotteilla kynsienhoito on helppoa, ja oikeat hoitotuotteet takaavat hyvin hoidetut kynnet hetkessä.

Houkutteleva & kohtuuhintainen

Laaja tuotevalikoima ja uskomattoman kauniit värit houkuttelevat ja ihastuttavat.

Suomessa ARTDECO-tuotteet saat meikkiasiantuntijoilta kauneushoitoloista ja kosmetiikan erikoisliikkeistä kautta maan.

ARTDECO-tuotteiden kotisivut osoitteessa: www.artdeco.de