Time Release -tehoseerumit ja naamiot

Miltä ihosi tuntuu juuri tänään? Valitse sopivin tehohoito tilanteen mukaan: liposomeihin kapseloidut vaikutusaineet takaavat välittömästi näkyvät, tuntuvat hoitotulokset.

Hyaluron Super Moist

Kosteuttava tehoseerumi kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Hyaluronihappo vapautuu hitaasti kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Kiristävä tunne katoaa ja iho tuntuu ja näyttää ihanan pehmeältä ja sileältä. Liposomeihin kapseloidut vaikutusaineet takaavat välittömästi näkyvät, tuntuvat hoitotulokset.

Vitamin Flash - virkistävä vitamiinipommi

Virkistävä ja elvyttävä seerumi suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Koentsyymi Q10 suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta. Ihon elinvoimaisuus palautuu, iho hehkuu terveempänä ja nuorekkaampana. C-vitamiini kirkastaa, suojaa ja kiinteyttää.

Peptide Relax-Lift - prinsessaseerumi

Elvyttävä ja tasoittava anti-aging seerumi. Tripeptidit tehostavat ihon luonnollista uusiutumista. Argireliini rentouttaa kasvojen ilmelihaksia tasoittaen pieniä ilmeryppyjä ja juonteita. Virkistynyt, hehkuvampi ja tasaisempi iho. Erityisen hyvä valinta kesän jälkeen.

Retinol Anti-Age - uudistava ja elvyttävä seerumi

Ylellisen kosteuttavan ja uudistavan seerumin retinoli (A-vitamiini) tukee kollageenin muodostumista ihossa hidastaen juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Hyaluronihappo täydentää ihon tärkeitä kosteusvarastoja.

Collagen Filler - välittömästi kiinteyttävä seerumi

Kiinteyttävä, aktivoiva seerumi. Merikollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja biopeptidit tukevat ihon luonnollista kollageenisynteesiä. Kokeile dekolteelle!

Ceramide Repair - suojaa ja hellää hoivaa

Vahvistava, ihoa suojaava seerumi herkälle ja kuivalle iholle. B-vitamiiniyhdiste suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Keramidit ja soijauute ehkäisevät kosteuden haihtumista. Tuloksena tasaisempi, vahvempi iho. Erinomainen talvi-iholle. 

V-Contour

Seerumi kosteuttaa, kiinteyttää ja palauttaa leukalinjan kimmoisuuden. Iho napakoituu innovatiivisten Blue Evolution Essences -vaikutusaineiden ansiosta, rypyt ja juonteet häivyttyvät.

Pientä luksusta arkirutiinien keskelle

Seeruminaamiot tekevät ihonhoidosta astetta ylellisempää! Yksilöllinen hoito-ohjelma syntyy yhdistelemällä eri seerumeja ja naamioita ihotyypin, ihon kunnon sekä hoitotavoitteiden mukaisesti.

Vitamin Depot • virkistävä seeruminaamio

Kirkastavan ja virkistävän naamion C-vitamiini ja Q10 suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Ne parantavat solujen hapensaantia, ja vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa.

Collagen Depot • kiinteyttävä seeruminaamio

Tehokkaasti kiinteyttävä ja aktivoiva naamio tekee ihosta välittömästi napakamman ja kiinteämmän tuntuisen. Parantaa ihon kosteudensitomiskykyä.