Kaunis minä. Joka päivä.

Mitä, jos antaisit itsesi nauttia kauneudesta ja hyvästä olosta joka päivä? Hoitolaamme ei sentään tarvitse ihan joka päivä tulla, mutta meillä käyntisi jälkeen saat juuri oikeat hoitotuotteet myös kotiin, jotta voit hoitaa itseäsi oikein. Kauneutta voi ylläpitää huoltamalla sitä joka päivä.

Tarvitsetko erityistä hellimistä vai huoltokäynnin? Vai kenties molemmat? Kuinka paljon meillä on aikaa? Valittavanasi on hoitoja lyhyistä, puolen tunnin huoltotuokioista pitkiin hemmotteluihin, räätälöidysti juuri sinulle!

Juuri se oikea -kasvohoito kootaan sen mukaan mitä sinä tarvitset. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitä se on. Meidän ammattitaitoomme kuuluu tietää!

Pari sanaa kasvohoidoistamme

Hoitomme perustuvat aina tarkkaan ihontutkimukseen ja asiakkaan toiveiden kartoitukseen. Kaikki kasvohoitomme alkavat rentouttavalla selän hieronnalla. Meiltä myös lähdet aina huoliteltuna!

Kasvohoidon hinta muodostuu käytetyn ajan 60 €/h sekä valittujen hoitotuotteiden ja -laitteiden (noin 15 - 60 €) mukaan. Tullessasi ensi kertaa meille kasvohoitoon varaamme sinulle 1,5 tunnin ajan, jotta saat varmasti tarpeitasi vastaavan, täydellisen hoidon.

Lunastamalla sarjakortin saat 5 hoidon sarjasta -5% ja 10 hoidon sarjasta -10% alennuksen. Kasvo- ja vartalohoitojen hinnat 1h 75 - 90€, 1h 30 min 100 - 150€, 2h 140 - 180€

Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki!

Osaavien kosmetologiemme käsissä saat juuri oikeanlaista hemmottelua. Tervetuloa!

Esteen sattuessa

Olethan ystävällinen ja peruutat aikasi viimeistään edellisenä päivänä, muuten joudumme veloittamaan käyttämättömän ajan.