Valloittava katse

Opi helppo, klassinen silmämeikki

Neutraalit vaalean ja ruskean eri sävyt sopivat useimmille, ja ovat erityisen kauniit hillityssä päivämeikissä. Sama tyyli toimii hieman tummemmilla ja hohtavammilla sävyillä iltameikissäkin. Parhaiten onnistut, kun käytät laadukkaita siveltimiä.

1. Levitä Eyeshadow Base -pohjustetta sormella tai siveltimellä koko liikkuvalle luomelle. Se tasoittaa silmäluomen sävyä ja ehkäisee luomivärin kerääntymistä luomivakoon. Luomivärin pigmentti tulee myös paremmin esille tasaista pintaa vasten.

2. Varjosta luonnollista luomivakoa pehmeällä Soft Eye Liner -silmänrajauskynällä. Tee varjostuksesta kaareva ja häivytä sen reunoja. Varjostuksen pohjustaminen kynällä tekee siitä syvemmän ja kolmiulotteisemman.

3. Levitä vaaleaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Painele luomiväri luomelle joko Profi Eye Blender -luomivärisiveltimellä tai vaahtomuoviaplikaattorilla.

4. Levitä keskitummaa luomiväriä aikaisemmin kynällä piirtämäsi varjostuksen päälle ja häivytä hyvin. Vaalean ja tumman sävyn tulisi sulautua toisiinsa ilman selkeitä rajoja. Muotoile liikkuva luomi All In One Eyeshadow Brush -siveltimellä häivyttäen pehmeästi.

5. Tummenna ja korosta ripsirajaa tarkalla High Precision Liquid Liner -sivellinrajauksella. Rajauksen voi tehdä myös Soft Eye Liner -kynällä, jolloin rajasta tulee pehmeämpi.

6. Lash Booster Volumizing Mascara Base on pohjuste, joka lisää ripsiin volyymia ja parantaa ripsivärin kestävyyttä. Valitse ripsiväri, jonka harjamalli sopii ripsillesi parhaiten: esimerkiksi All In One Mascara tekee ripsistä tuuheat ja hyvin erotellut.

Luomivärin pohjusteet

Levitä voidemainen, valoa heijastava Eyeshadow Base -luomivärin pohjuste tai hajusteeton Eyeshadow Base Sensitive luomille ohuesti juuri ennen luomiväriä. Pohjuste tekee silmämeikistäsi vedenkestävän eivätkä värit karkaa luomivakoihin päivän kuluessa. Pohjuste myös häivyttää optisesti ryppyjä, helpottaa luomivärin levittämistä ja saa värit hehkumaan.

Kevyesti peittävä All in One Eye Primer -pohjuste tekee silmämeikin teosta todella helppoa: luomiväri levittyy kauniisti ja kestää pitkään. Sellaisenaan Primer on luonnollinen, matta sävy, joka tasoittaa luomen väriä. Hajusteeton.

Aina yksilöllinen väripaletti

ARTDECO-meikkikokoelman ydin on mosaiikkirasia. Poimi lempivärisi luomi- ja kulmaväreistä magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Yhdistele värejä mielesi mukaan ja vaihda kuluneiden tuotteiden tilalle kätevästi uudet. Se on myös ympäristöystävällistä! Rasioita on saatavana useita kokoja.

Luomivärit ovat helppokäyttöisiä: niissä on juuri sopivasti pigmenttiä ja väri levittyy kauniisti. Jatkuvasti uudistuvassa valikoimassa sävyjä on kymmeniä, niin mattana kuin hohtavan helmiäisenä - poimi omat suosikkisi!

Luomivärikynä

Kaikki riennot kestävä silmämeikki: High Performance Eyeshadow Stylo -kynä on helppo tuote vaikka matkoille: käytä vedenkestävää, pigmenttipitoista voidemaista väriä luomivärinä koko luomelle, korostuksiin ja rajauksiin. Levitä vaikka sormin! Useita sävyjä. Kynän päässä on teroitin.

Eye Designer -patruunaan pakattu puuteriluomiväri kulkee matkassa mukana. Valitse kaksipäiseen applikaattorivarteen haluamasi väripatruunat: pyöreään päähän vaaleampi pohjustusväri ja terävämpään päähän tummempi sävy varjostuksia varten.

Rajauksella syvyyttä katseeseen

Helppokäyttöisen High Precision Liquid Linerin joustava, erikoiskuiduista valmistettu sivellinkärki takaa tarkan rajauksen. Sopii herkille silmille, hajusteeton. Saatavana musta, harmaa ja ruskea.

Long Lasting Liquid Liner Intense tussirajaus tuo silmämeikkiin näyttävyyttä. Kestävä ja helppokäyttöinen rajaus kuivuu nopeasti ja on tahraamaton. Saatavana musta, vihreä ja sininen.

Erityisen ohutkärkinen Sensitive Fine Liner -tussirajaus mahdollistaa tarkan rajauksen ripsirajaan. Muotoillun varren ansiosta musta tussi on helppokäyttöinen. Sopii herkille silmille, hajusteeton.

Mineral Eye Stylerin varsi takaa vakaan ja pitävän otteen, ja pehmeä värimassa levittyy höyhenenkevyesti. Vedenkestävä, hajusteeton, saatavana useita sävyjä. Kynän päässä on teroitin.

Soft Eye Liner waterproof -kynän värimassa on voidemaisen pehmeä. Rajauksesta tulee muutamassa minuutissa vedenkestävä. Useita sävyjä.

Hiilenmustalla Khol Eye Liner Long Lasting -kynällä teet näyttävän rajauksen hurmaavaan smoky eye -meikkiin! Sopii sekä sisä- että ulkorajaukseen.

Täydelliset ripset

Hennot, lyhyet, pitkät tai tuuheat? Valitse oikeantyyppinen väri ja harjamalli, joka sopii juuri sinun ripsillesi. Kaikki ARTDECO-ripsivärit ovat hajusteettomia.

Maksimaalinen tuuheus ja täydellinen muotoilu. All In One Mascarassa on maltillisen kokoinen tiivis harja. Musta black 01, ruskea brown 03, tumma sininen blue 05 tai hillitty vihreä jade 12. Saatavana myös vedenkestävänä musta All In One Mascara waterproof.

Length & Volume Mascaran tiimalasinmuotoinen harja loihtii ekstrapitkät ripset ja vastustamattoman runsaan tyylin. Klassinen musta nro 01 ja puuterinen farkunsinisen nro 05 powder blue.

Amazing Effect Mascaran salaisuus on minikokoisessa kumiharjassa, joka tavoittaa pienimmät ja hennoimmatkin ripset tyvestä latvaan. Sopii myös herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille.

Angel Eyes Mascara avartaa katsetta. Pisaranmuotoisen harjan kapealla kärjellä maalaat silmäkulmien ripset tarkasti. Harjan pulleampi pää annostelee täyteläistä ripsiväriä runsaammin ja luo kauniisti ulkonurkkaa kohden voimistuvat, viuhkamaiset ripset. Saatavana myös vedenkestävänä Angel Eyes Mascara waterproof.

Volume Supreme Mascaran taipuisalla, suurella kumiharjalla saat kaarevat, pitkät ja runsaat ripset.

Wonder Lash Mascara on pidentävä ja erotteleva ripsiväri joustavalla kumiharjalla.

Kekseliäs Twist for Volume Mascara tekee taikoja: se erottelee tarkasti ja tavoittaa ohuimmatkin ripset. Käännä kierreharjaa, ja saat ripsiin lisää runsautta ja pituutta!

Green Couture -linjan Open Eyes Butterfly Mascara takaa luonnollisesti pidemmän näköiset ripset. Ripsivärin harja on kierteinen.

Hoidetut & viimeistellyt

Lash Booster Volumizing Mascara Base on pohjuste, joka napakoittaa ripsiä ja parantaa ripsivärin kestävyyttä. Sopii minkä tahansa mascaran kanssa. Saa ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Toimii myös hoitotuotteena: leväuutteiden ansiosta kiiltävät, runsaat, taipuisat ripset!

Väritön ripsi- ja kulmakarvageeli Clear Lash & Brow Gel antaa tukea ja tekee ripsistä ja kulmakarvoista hyvin viimeistellyt. Sopii myös ripsien pidennyksille.

Hoitava seerumi Lash & Brow Power Serum tehostaa ripsen kasvua, ja saa ripset kiiltämään ja pysymään taipuisina. Päivittäinen hoito vähentää karvojen katkeilua. Täydellinen hoitotuote, joka saa ripset ja kulmat saavuttamaan luonnollisen mittansa. Sisältää mm. hyaluronihappoa, allantoiinia, kollageenia ja glyseriiniä. Sopii herkillekin silmille.

Irtoripset

ARTDECOn irtoripsinauhoilla saat meikistäsi hetkessä juhlavan ja näyttävän. Voit käyttää ripsiä yhä uudestaan.

Juhlameikkiä voit korostaa myös yksittäisillä ripsitupsuilla, jotka kiinnität hetkessä irtoripsiliimalla.