Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta

Puhdistusmaito Reinigungsmilch mit DMS

Hoitava DMS-pohjainen puhdistusmaito kuivalle ja aralle iholle. DMS-aineosien ansiosta se hoitaa ja suojaa ihoa puhdistuksen aikana ja muodostaa erinomaisen perustan ihonhoidolle. Ei sisällä tensidejä eli pinta-aktiivisia aineosia eikä emulgaattoreita. Sopii myös meikin ja silmämeikin poistoon.

Puhdistusgeeli Reinigungs-Gel

Raikas puhdistusgeeli sopii kaikille, myös herkille ja ongelmallisille ihoille. Miedot sokeritensidit puhdistavat ihon hellävaraisesti. Ei sisällä ihoa kuivattavia aineosia. Raikkaan tuoksuinen geeli sisältää sitrusöljyjä. Sopii myös meikin poistoon.

Puhdistusgeeli Reinigungscreme

Pehmeästi vaahtoava puhdistusgeeli sopii kaikille ihoille. Sisältää mietoja tensidejä, ihoa hoitavia luonnonöljyjä ja DMS-aineosia. Sokeritensidien ominaistuoksun peittämiseksi mukana on hieman appelsiiniöljyä.

Kasvovesi Gesichts-Tonic

Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavat hoitoaineet. Sisältää kurkku-uutetta, kosteuttavia aineosia ja D-pantenolia. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa auringonoton jälkeen.

Kasvovesi Gesichtslotion M

Tehokkaasti kosteuttava, erittäin kuivalle iholle sopiva kasvovesi sisältää ihoa vahvistavaa peltokortetta, huokosia supistavaa ja virkistävää kurkku-uutetta, D-pantenolia ja kosteuttavia aineosia.

Kuorintavoide DMS-Peelingcreme

DMS-pohjainen kuorintavoide, jonka sisältämät jojobarakeet irrottavat hellävaraisesti kuollutta hilseilevää sarveissolukkoa.