Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta

Puhdistusmaito Reinigungsmilch mit DMS

Hoitava DMS-pohjainen puhdistusmaito on hellä kuivalle ja arallekin iholle. DMS-aineosien ansiosta se hoitaa ja suojaa ihoa puhdistuksen aikana ja muodostaa erinomaisen perustan ihonhoidolle. Ei sisällä tensidejä eli pinta-aktiivisia aineosia eikä emulgaattoreita. Sopii myös meikin poistoon.

Puhdistusgeeli Reinigungs-Gel

Raikas puhdistusgeeli sopii kaikille ihoille, myös herkille ja ongelmaihoille. Miedot sokeritensidit puhdistavat ihon hellävaraisesti. Ei sisällä vaahtoavia aineosia. Raikkaan tuoksuinen geeli
sisältää sitruunaruohoöljyä. Sopii myös meikin poistoon.

Kasvovesi Gesichts-Tonic

Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet. Sopii myös rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää kurkku-uutetta, kosteuttavia aineosia ja D-pantenolia.

Kasvovesi Gesichtslotion M

Tehokkaasti kosteuttava, erittäin kuivalle iholle sopiva kasvovesi sisältää ihoa vahvistavaa peltokortetta, huokosia supistavaa ja virkistävää kurkku-uutetta, D-pantenolia sekä kosteuttavia aineosia.

Kuorintavoide DMS-Peelingcreme

DMS-pohjainen, jojobavaharakeita sisältävä kuorintavoide. DMS-aineosien ansiosta kuorintavoide suojaa ihoa kuorinnan aikana. Jojobarakeet irrottavat hellävaraisesti kuollutta hilseilevää
sarveissolukkoa.