Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta

DMS®-Reinigungsmilch

Hoitava DMS®-pohjainen puhdistusmaito on erityisen hellä kuivalle ja arallekin iholle. DMS®-aineosien ansiosta se hoitaa ja suojaa ihoa puhdistuksen aikana ja muodostaa erinomaisen perustan ihonhoidolle. Ei sisällä tensidisiä eli pinta-aktiivisia aineosia eikä emulgaattoreita, eikä siten kuivata ihoa. Sopii myös meikin poistoon.

Reinigungsgel

Puhdistusgeeli sopii kaikille ihoille ja myös meikin poistoon. Miedot sokeritensidit eivät huuhdo iholta sen omaa suojaavaa rasvaa. Puhdistusgeeliin ei myöskään ole lisätty vaahtoavia aineosia, jotka saattaisivat ärsyttää arkaa ihoa. Raikkaan tuoksuinen geeli sisältää sitruunaruohoöljyä.

Gesichtstonic

Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet. Sopii myös rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää kurkku-uutetta, kosteuttavia aineosia ja pantenolia.

Gesichtslotion M

Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa vahvistava kasvovesi Gesichtslotion M sisältää peltokortetta, kurkku-uutetta, D-pantenolia ja kosteuttavia aineosia. Kurkku-uute supistaa huokosia ja virkistää ihoa. Peltokorteuute sisältää ihoa vahvistavaa piihappoa, saponiineja ja flavonoideja.

DMS®-Peelingcreme

DMS®-pohjainen, jojobavaharakeita sisältävä kuorintavoide. DMS®-aineosien ansiosta kuorintavoide suojaa ihoa kuorinnan aikana. Jojobarakeet irrottavat hellävaraisesti kuollutta hilseilevää sarveissolukkoa. Ei sisällä tensidisiä aineosia eikä emulgaattoreita.