Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta

Puhdistusmaito DMS-Reinigungsmilch

Hoitava DMS-pohjainen puhdistusmaito on hellä kuivalle ja arallekin iholle. DMS-aineosien ansiosta se hoitaa ja suojaa ihoa puhdistuksen aikana ja muodostaa erinomaisen perustan ihonhoidolle. Ei sisällä tensidejä eli pinta-aktiivisia aineosia eikä emulgaattoreita. Sopii myös meikin poistoon.

Puhdistusgeeli Reinigungsgel

Raikas puhdistusgeeli sopii kaikille ihoille, myös herkille ja ongelmaihoille. Miedot sokeritensidit puhdistavat ihon hellävaraisesti. Ei sisällä vaahtoavia aineosia. Raikkaan tuoksuinen geeli
sisältää sitruunaruohoöljyä. Sopii myös meikin poistoon.

Kasvovesi Gesichtstonic

Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet. Sopii myös rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää kurkku-uutetta, kosteuttavia aineosia ja D-pantenolia.

Kasvovesi Gesichtslotion M

Tehokkaasti kosteuttava, erittäin kuivalle iholle sopiva kasvovesi sisältää ihoa vahvistavaa peltokortetta, huokosia supistavaa ja virkistävää kurkku-uutetta, D-pantenolia sekä kosteuttavia aineosia.

Kuorintavoide DMS-Peelingcreme

DMS-pohjainen, jojobavaharakeita sisältävä kuorintavoide. DMS-aineosien ansiosta kuorintavoide suojaa ihoa kuorinnan aikana. Jojobarakeet irrottavat hellävaraisesti kuollutta hilseilevää
sarveissolukkoa.