ARTDECO-siveltimillä meikki onnistuu myös kotona

Kaunein mineraalimeikki syntyy Kabuki Brush -siveltimellä. Pehmeä sivellin on valmistettu nylon-kuidusta.

Erittäin pehmeistä nylonharjaksista valmistettu Make-up Brush Premium Quality -sivellin annostelee meikkivoidetta juuri sopivasti.

All in One Powder & Make-up Brush Premium Quality -kaksikuitumeikkisivellin sopii erityisen ohuen ja tasaisen meikkipohjan luomiseen. Sopii niin nestemäisen meikin kuin puuterinkin levitykseen.

Ovaalinmuotoinen, napakka varjostussivellin Contouring Brush Premium Quality annostelee Contouring Powder -väriä juuri oikean määrän ja häivyttää sen täydellisesti.

Concealer & Camouflage Premium Brush -siveltimellä voidemaiset peite- ja valovärit on helppo häivyttää.

Powder Brush Premium Quality -puuterisivellin on aitoa vuohenkarvaa.

Blusher Brush Premium Quality on vuohenkarvainen, viistoon leikattu poskipunasivellin.

Viisto, napakka kulmasivellin 2 in 1 Brow Perfector sopii niin voidemaisille kuin puuterimaisille kulmaväreille. Harjapäällä voi siistiä myös ripset.

Napakalla, pehmeällä vuohenkarvaisella Eyeshadow Brush Premium Quality -luomivärisiveltimellä sekä voidemainen että puuterimainen luomiväri levittyy kauniisti. Häivytä luomiväri ovaalin muotoisella Eyeshadow Blending Brush Premium Qaulity -siveltimellä.

Voit levittää luomivärin myös Profi-luomivärinlevittimellä ja muotoilla liikkuvan luomen viistolla Angled Eyeshadow Brush -siveltimellä häivyttäen pehmeästi.

Lip Brush Premium Quality -huulipunasiveltimellä huulipuna levittyy kauniisti.