ARTDECO-siveltimillä meikki onnistuu myös kotona

Meikkipohja

Ovaalinmuotoisella Medium Oval Brush Premium Quality -siveltimellä levität meikin virheettömästi. (Kuvassa oikealla)

Erittäin pehmeistä nylonharjaksista valmistettu Make-up Brush Premium Quality -sivellin annostelee meikkivoidetta juuri sopivasti.

All in One Powder & Make-up Brush Premium Quality -kaksikuitumeikkisivellin sopii erityisen ohuen ja tasaisen meikkipohjan luomiseen. Sopii niin nestemäisen meikin kuin puuterinkin levitykseen.

Napakka mutta pehmeä varjostussivellin Contouring Brush Premium Quality annostelee väriä juuri oikean määrän ja häivyttää sen täydellisesti. Sopii myös mineraalimeikille. (Kuvassa toinen oikealta)

Concealer & Camouflage Premium Brush -siveltimellä voidemaiset peite- ja valovärit on helppo häivyttää. (Kuvassa keskellä)

Puuteri & poskipuna

Vuohenkarvainen Powder Brush Premium Quality -puuterisivellin on reilun kokoinen. Pehmeät harjakset ja pyöristetty muoto, sopii myös aurinkopuuterille.

Blusher Brush Premium Quality on vuohenkarvainen, viistoon leikattu poskipunasivellin.

Silmämeikki

All In One Eyeshadow Brush -luomivärisivellin on laadukasta poninkarvaa. Kupolimainen muoto ja pehmeä kärki saa siveltimen asettumaan hyvin luomelle. (Kuvassa vasemmalla)

Puuterimaisten ja voidemaisten värien häivytys on helppoa napakalla poninkarvaisella Profi Eye Blenderillä. Pyöreä malli, tiivis kärki. Sopii niin varjostukseen kuin häivytyksiin, ja pehmentämään rajauksia. (Kuvassa toinen vasemmalta)

Vuohenkarvaisella Eyeshadow Brush Premium Quality -luomivärisiveltimellä sekä voidemainen että puuterimainen luomiväri levittyy kauniisti.

Viisto kulmasivellin 2 in 1 Brow Perfector on valmistettu synteettisistä kuiduista. Sopii niin voidemaisille kuin myös puuterimaisille kulmaväreille. Harjapäällä voi siistiä myös ripset.

Voit levittää luomivärin myös Profi-luomivärinlevittimellä ja muotoilla liikkuvan luomen viistolla Angled Eyeshadow Brush -siveltimellä häivyttäen pehmeästi.

Huulipuna

Lip Brush Premium Quality -huulipunasiveltimellä huulipuna levittyy kauniisti.