Tee näin kaunis meikkipohja

Kaunis meikki syntyy hyvin hoidetuille kasvoille. Puhdista kasvot, lisää kasvovesi ja hoitovoide, ja meikin teko voi alkaa!

1. Valitse meikinpohjuste ihotyypin mukaan, pohjuste takaa meikin kestävyyden.

2. Meikki valitaan ihotyypin ja halutun lopputuloksen mukaan arkeen tai juhlaan sopivaksi. Meikin oikea sävy tarkistetaan leukalinjasta ja kaulasta, värisävyn tulee olla mahdollisimman lähellä ihon omaa sävyä tai hieman vaaleampi. Meikki levitetään kasvojen keskeltä ulos päin esimerkiksi siveltimellä.

3. Käytä Perfect Teint -valokynää häivyttämään juonteita ja kirkastamaan katsetta. Camouflage Cream -meikkiä voi käyttää paitsi kasvojen virheiden peittämiseen, myös muotoiluun.

4. Läpikuultava, täysin väritön ja valoa heijastava No Color Setting Powder saa ihon pysymään kuulaana ja raikkaana koko päivän. Kiinnitä meikki levittämällä puuteri kasvoille ARTDECO -puuterisiveltimellä tai vipalla.

5. Viimeistele meikkipohja: käytä varjostuksiin esim. Contouring-väriä tai aurinkopuuteria. Lisää Blusher -poskipuna ja korosta säteileviä kasvoja highliterilla!

Kestävä & kaunis meikki

Pohjuste takaa meikille ennennäkemättömän kestävyyden. Pohjusteet häivyttävät pienet juonteet ja ihon epätasaisuudet. Ne myös helpottavat meikin levittymistä ja tekevät meikistä virheettömän.

Silikoniton mattapohjuste Pore Minimizing Primer rasvoittuvalle iholle korjaa ihon pieniä virheitä sekä häivyttää huokosia, juonteita ja pieniä ryppyjä. Minimoi kiillon ja takaa meikin pysyvyyden ja tasaisen meikkipohjan. Raikas, kevyt geelimäinen koostumus. Sopii herkälle iholle.

Kosteuttava pohjuste Wonder Skin Primer on kuin 8 tunnin unet! Se takaa täydellisen pohjan meikille: saat välittömästi kirkkaammat, raikkaammat kasvot. Kapseloitujen väripigmenttien ansiosta iho näyttää tasaiselta ja täydelliseltä, aivan kuin hyvien yöunien jälkeen! Sopii myös herkälle iholle.

Valoa heijastava, ihoa heleyttävä Instant Skin Perfector sopii niin meikin alle kuin sellaisenaankin. Levitä se kasvoille sormin: erikoispigmentit tasoittavat optisesti ihon sävyn ja häivyttävät epätasaisuuksia.

3 in 1 Make-up Fixing Spray pohjustaa ja kiinnittää meikin, lisää meikin kestävyyttä ja raikastaa meikkiä myös päivän aikana. Levitä ja häivytä meikkivoide siveltimellä. Suihkauta lopuksi 3 in 1 Fixing Sprayta koko kasvoille noin 40cm päästä. Meikki sulautuu saumattomasti ihoon, se kestää pitkään ja on luonnollisen näköinen.

Meikkivoide

Meikkivoide antaa kauniin pohjan muulle meikille. Valitse sopivin meikki ihotyyppisi ja toivomasi lopputuloksen mukaan.

Hehkuva ja valovoimainen, sinivalosuojan sisältävä Light Luminous Foundation -meikkivoide tuo esiin ihon luonnollisen kuulauden. Hengittävä, silikoniton koostumus häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia. Luonnollinen, tasainen & raikas lopputulos. Sopii normaalille, kuivalle ja myös herkälle iholle.

Tasoittava ja kiinteyttävä aikuisen ihon meikkivoide High Performance Lifting Foundation sisältää pienenpieniä kultahiukkasia, jotka saavat ihon hehkumaan ja näyttämään nuorekkaalta.

Nestemäinen öljytön mattameikki Perfect Teint Foundation on moderni, täydellisesti peittävä & kestävä meikki, joka on höyhenen kevyt iholla. Luonnollinen, virheetön ja säteilevän kaunis iho ilman meikin raskasta tunnetta.

Hoitavan, täyteläisen Rich Treatment Foundation -meikin valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ja häivyttävät kasvoilta juonteet ja varjot. Erinomainen kuivalle iholle.

Ohuen ohut High Definition Foundation sulautuu täydellisesti ihon sävyyn. Virheetön lopputulos ilman, että iho näyttää meikatulta. Kevyt meikki kaikille ihotyypeille.

Nestemäinen Liquid Camouflage -peitemeikki sopii erinomaisesti juhliin ja häämeikkiin. Taatusti kestävä, täysin peittävä, upea & virheetön meikki!

Double Finish -meikki soveltuu nopeaan, kauniisti ihoa tasoittavaan meikkiin. Meikissä yhdistyvät peittävä meikkivoide ja puuteri, ja se sopii erinomaisesti normaalin, seka- ja rasvoittuvan ihon meikkiin. Peilirasia.

Miellyttävän ilmava, äärettömän ohut Mineral Powder Foundation -mineraalimeikkipuuteri sulautuu ihon omaan sävyyn. Vuodesta toiseen myydyin meikki!

Kiinteä mineraalimeikkipuuteri Hydra Mineral Compact Foundation soveltuu erinomaisesti nopeaan, kauniisti ihoa tasoittavaan meikkiin.

Valitse helppoon kesämeikkiin auringolta suojaava Sun Protection Powder Foundation SPF 50 Wet & Dry. Meikkivoidepuuteri tekee ihosta luonnollisen matan. Levittyy tasaisesti, ja kostealla sienellä saat meikistä peittävämmän. Normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Häivytä juonteet & kirkasta katse

Peite- & valovärit

Täydennä meikki valoa heijastavalla, vedenkestävällä kevyellä Perfect Teint Concealer -peitevärillä, joka sopii myös herkälle iholle. Häivytä peiteväri huolellisesti siveltimellä.

Vihertävän sävyisellä Perfect Teint Corrector -peitevärillä häivytät kätevästi punoituksen.

Perfect Teint Illuminator saa ihosi näyttämään säteilevän raikkaalta: sivellinkynän valoa heijastavat pigmentit häivyttävät hetkessä väsymyksen jäljet kasvoiltasi.

Mineral Fluid Concealer on helppokäyttöinen, sivellinkynään pakattu runsaspigmenttinen peite- ja valoväri, joka kirkastaa katseen. Se peittää helposti tummat silmänaluset ja levittyy ohuesti ja tasaisesti.

Valitse täydelliseen meikkiin vedenkestävä Long-wear Concealer -peiteväri. Se pysyy ennennäkemättömän pitkään, ja on helppo annostella applikaattorilla.

Meikkivinkki Lisää vaalea sävy kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin valo luonnostaan osuu: levitä poskipäille, nenän varteen, leukaan ja kulmaluulle. Ammattimaisen jäljen teet Concealer & Camouflage Premium Brush -siveltimellä, jolla voidemaiset peitevärit on helppo häivyttää.

Camouflage cream - Vedenkestävä peitemeikki

Peitä ihon epätasaisuudet, punoitukset, pigmenttihäiriöt, tuliluomet tai jopa tatuoinnit! Valitse Camouflage -meikki myös silloin, kun meikin on kestettävä erityisen hyvin ja kauan, esimerkiksi hää-, juhla- tai kuvaus- ja näytösmeikkinä. Camouflage-meikkimosaiikkien värejä voidaan tarvittaessa sekoittaa keskenään.

Meikkivinkki Valitse couperosan tai arven punoituksen peittämiseen vihertävä Camouflage nro 1. Käytä vaaleaa sävyä nro 2 tuomaan valoa kasvoille. Pigmenttihäiriöiden tai sinertävien kohtien, esim. tummien silmänalusten peittämiseen sopii sävy nro 18.

Puuterit

Fixing Powder sirotinpullossa kiinnittää meikin ja jättää kasvot kauniin mattapintaisiksi. Erinomainen puuteri erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sopii kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Tekee Camouflage-meikistä vedenkestävän.

Läpikuultava, täysin väritön ja valoa heijastava No Color Setting Powder saa ihon pysymään kuulaana ja raikkaana koko päivän. Kiinnitä meikki levittämällä puuteri kasvoille ARTDECO -puuterisiveltimellä.

High Definition Compact Powder on erittäin hienojakoinen kiinteä puuteri. Se kiinnittää meikin ja pitää ihon mattapintaisena pitkään.

Meikkivinkki Oil Control Paper -puuteripaperilla poistat liiallisen kiillon: käytä sitä aina ennen puuterin lisäämistä tai puuterin sijaan, ja tarvittaessa meikin korjaamiseen.

Valon ja varjon leikkiä - Anna kasvojen säteillä!

Vain muutamalla siveltimen vedolla saat helposti korkeat poskipäät, kapeammat kasvot tai vaikka kaksoisleuan pois!

Silkinhieno Contouring Powder muotoilee kasvot. Puuterimaisten sävyjen laadukkaat aineosat mahdollistavat ammattimaisen jäljen. Varjostussivellin Contouring Brush Premium Quality annostelee väriä juuri oikean määrän. Levitä ja häivytä ensin tummempi varjostusväri, ja tasapainota muotoilua levittämällä vaalea Contouring Powder.

Blusher-poskipuna tuo kasvoille muotoa ja hehkua. ARTDECO-poskipunat on pakattu kätevästi mosaiikkinappiin, ja voit itse valita mielivärisi samaan meikkimosaiikkirasiaan peite- ja luomivärien kanssa.

Kaksisävyinen aurinkopuuteri Bronzing Powder Compact long-lasting tuo kasvoille ihanan päivetyksen! Peilirasiaan voit vaihtaa ympäristöystävällisen refill-täyttöpakkauksen.