Eye Zone - Silmänympärysihon hoitoon

Arvokkaita vaikutusaineita sisältävät silmänympärystuotteet mahdollistavat välittömästi näkyvät, tuntuvat hoitotulokset, ja saavat katseesi loistamaan!

Golden Gel

Silmänympärysgeeli kosteuttaa ihoa ja kirkastaa katsetta. Peltokorte- ja rautamyrttiuutteet lievittävät turvotusta. Mikroskooppisen pienet hiukkaset aitoa kultaa pyyhkivät kasvoilta väsymyksen. Täysin öljytön koostumus, sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille.

Golden Cream & Mask

Silmänympärysvoiteen ylellinen koostumus ja erittäin hienojakoiset kultahippuset saavat silmänympärysihon näyttämään upealta hetkessä. Punaleväuute kiinteyttää ja suojaa, laventeliuute vähentää ilmeryppyjä ja stressijuonteita. Pitkävaikutteisen hyaluronihapon ansiosta herkkä silmänympärysalue kosteutuu tehokkaasti. Laadukkaat kasviöljyt suojaavat ihoa ympäristön rasitteilta myös kylmään vuodenaikaan. Sopii myös tehohoidoksi naamiona: käytä runsaana kerroksena, anna vaikuttaa 15 - 20 minuuttia.

Age control concealer

Silkinpehmeä ja ohut valoväri häivyttää tummia silmänalusia ja kirkastaa katsetta. Anti aging -ainesosat ja hienojakoiset pigmentit suojaavat herkkää silmänympärysihoa ulkoisilta rasituksilta. Täydellinen 2 in 1 -tuote, joka sekä hoitaa että peittää.