Eye Zone - Silmänympärysihon hoitoon

Arvokkaita vaikutusaineita sisältävät silmänympärystuotteet mahdollistavat välittömästi näkyvät, tuntuvat hoitotulokset, ja saavat katseesi loistamaan!

Forest Eye Gel

Raikkaalla silmänympärysgeelillä on rentouttava vaikutus - aivan kuin nauttisit rauhallisesta ja raikkaasta metsäkävelystä! Vähentää ryppyjä ja juonteita silmänympärysiholla ja vahvistaa ihon toimintoja sekä suojaa ympäristön haitoilta. Miellyttävä, viilentävän tuntuinen geeli saa vaikutusaineensa metsästä: pakurikääpäuute sekä nuppusammaluute suojaavat silmänympärysihoa ja saavat sen näyttämään levänneeltä. Koivunlehdistä saatava uute suojaa vapailta radikaaleilta ja ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Hajusteeton. Levitetään silmänympärysiholle helposti teräksisen roll-on -kuulan avulla. Viilentävä vaikutus tehostuu, jos säilytät tuotetta jääkaapissa.

Golden Gel

Silmänympärysgeeli kosteuttaa ihoa ja kirkastaa katsetta. Peltokorte- ja rautamyrttiuutteet lievittävät turvotusta. Mikroskooppisen pienet hiukkaset aitoa kultaa pyyhkivät kasvoilta väsymyksen. Täysin öljytön koostumus, sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille.

Golden Cream & Mask

Silmänympärysvoiteen ylellinen koostumus ja erittäin hienojakoiset kultahippuset saavat silmänympärysihon näyttämään upealta hetkessä. Punaleväuute kiinteyttää ja suojaa, laventeliuute vähentää ilmeryppyjä ja stressijuonteita. Pitkävaikutteisen hyaluronihapon ansiosta herkkä silmänympärysalue kosteutuu tehokkaasti. Laadukkaat kasviöljyt suojaavat ihoa ympäristön rasitteilta myös kylmään vuodenaikaan. Sopii myös tehohoidoksi naamiona: käytä runsaana kerroksena, anna vaikuttaa 15 - 20 minuuttia.

Age control concealer

Silkinpehmeä ja ohut valoväri häivyttää tummia silmänalusia ja kirkastaa katsetta. Anti aging -ainesosat ja hienojakoiset pigmentit suojaavat herkkää silmänympärysihoa ulkoisilta rasituksilta. Täydellinen 2 in 1 -tuote, joka sekä hoitaa että peittää.