Tule tutustumaan meihin!

Ammattina kauneus - olet valinnut upean, monien mahdollisuuksien alan! Haluamme auttaa sinua hyödyntämään perheyrityksemme kymmenien vuosien kokemuksen kauneudenhoitoalalta. Koko opiskelun ajan sinulla on loistava tilaisuus kokeilla monipuolisesti kaikkia tuotesarjojamme. Opiskeluaika on antoisinta aikaa tutustua eri hoitosarjoihin. Käytännön tuntemus laajentaa tuotetietämystäsi ja löydät juuri sen sinulle sopivan hoitosarjan.

Järjestämme mielellämme luokille tutustumis- ja koulutuspäiviä, joko koulullanne tai Kauneuslinnassa. Ota rohkeasti yhteyttä (p. 09 5051234) kun haluat järjestää innostavan päivän kauneuden parissa!

Kosmetologiopiskelijoille tuotteet tukkuhinnoin

Opiskelijana voit tilata tuotteitamme tukkuhinnoin tai käydä ostoksilla koulutustiloissamme Kauneuslinnassa. Toivomme, että teette opiskelijatilaukset keskitetysti, ja valitsette yhteyshenkilön, joka kokoaa koko luokan tilauksen. Postitamme tuotteet kotiosoitteeseen postiennakolla. Tiesitkö esimerkiksi jo tämän: jos luokkasi tilaa vähintään 6 kpl ammattilaatuisia daVinci -meikkisivellinsettejä, saatte tilauksestanne -10 % alennuksen.