Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Mistä tuotteet koostuvat?

dermaviduals®-tuotteissa käytetään vain kaikkein korkeimmat laatustandardit täyttäviä kasviperäisiä ja bioteknisiä aineosia. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan farmaseuttiset laatuvaatimukset täyttävässä omassa laboratoriossa Saksassa.

Onko tuotteissa eläinperäisiä aineosia?

dermaviduals® ei käytä lainkaan eläinperäisiä aineosia kahta poikkeusta lukuun ottamatta: Cera Alba, mehiläisvaha, ja Propolis, mehiläishartsi, ovat huulihoiteen aineosia.

Mitä on fosfatidyylikoliini?

Fosfatidyylikoliini on voiteiden sekä nanopartikkeleiden ja liposomien rakenneosa. Fosfatidyylikoliini on olennainen, ihon omaa rasvaa muistuttava rasva-aine (fosfolipidi), niin ihmisen kuin kasvikunnan solukalvoissa. Fosfatidyylikoliini saadaan soijalesitiinistä, jossa sitä on n. 30%. Erityinen valmistustekniikka takaa, ettei fosfatidyylikoliini sisällä soijaproteiinia. Sen INCI-merkintä ”Lecithin” on sama kuin alkuperäisen lesitiinin.

dermaviduals®-nanopartikkelit ja liposomit

Tuotteissa on nestemäisiä nanopartikkeleita ja liposomeja, jotka hajoavat jo ihon sarveiskerroksen alueella rakenneaineikseen. Niiden ansiosta ihon läpäisykyky paranee hetkellisesti, ja vaikutusaineet pääsevät helposti imeytymään. Nanosomit kuljettavat rasvaliukoisia aineosia, ja liposomit kuljettavat vesipitoisia vaikutusaineita ihoon.

dermaviduals®-kasviöljyt

Pipettipulloihin pakatut hoitavat öljyt ovat 100% puhtaita kasviöljyjä. INCI-merkinnöissä Olus Oil ja Vegetable Oil tarkoittavat rapsi-(myös canola)öljyä. Caprylic/Capric Triglyceride (neutraali öljy) on jalostettu kookosöljystä. Palmunydinöljyä ei käytetä.

Olen allerginen, ovatko tuotteet hyvin siedettyjä? Miten tuotteita testataan?

Kaikkien dermaviduals®-tuotteiden siedettävyyttä tutkitaan puolueettomissa laboratorioissa lapputestein (patch test). Eläinkokeita ei ole milloinkaan käytetty dermaviduals®-tuotteiden kehityksessä. Eläinkokeet on kielletty EU:ssa vuodesta 2004, ja eläinkokeilla testatuille tuotteille on Euroopan laajuinen markkinointikielto.

dermaviduals®-voiteet eivät sisällä mineraaliöljyjä

Missään dermaviduals®-tuotteissa ei ole mineraaliöljyjä, eikä myöskään ole niille läheisiä aineosia kuten petrolatumia (vaseliini), parafiinia tai mineraalivahoja (ceresin waxes). Mineraaliöljyt muodostavat iholle okklusiivisen, hengittämättömän kalvon. Mineraaliöljyjen käyttö vaatii monien apuaineiden käyttöä, mikä ei sovi korneoterapiaan ja dermaviduals®-hoitomenetelmään.

dermaviduals®-voiteet eivät sisällä emulgaattoreita

Emulgaattorit ovat aineita, jotka stabiloivat rasva- ja öljypisarat veteen ja siten mahdollistavat tavanomaisten emulsioiden valmistuksen. Emulgaattorit ja tensidit liuottavat iholta sen omaa rasvaa. dermaviduals®-tuotteissa ei käytetä emulgaattoreita, jotta minimoidaan ihon omien rasvojen ja rasvapitoisten hoitoaineiden huuhtoutuminen iholta pois. Tuotteet, joissa ei ole emulgaattoreita, eivät tarvitse myöskään neutraloivia apuaineita. Emulgaattorien sijasta voiteiden valmistuksessa käytetään hengittävän kalvon muodostavaa fosfatidyylikoliinia (INCI: Lecithin, Hydrogenated Lecithin), keramideja (INCI: Ceramide 3 = Ceramide NP) ja fytosteroleja (karite eli shea-voista INCI: Butyrospermum Parkii Butter).

dermaviduals®-tuotteet eivät sisällä silikoneja tai väriaineita

Missään dermaviduals®-tuotteissa ei ole silikoneja tai siloksaaneja. Luonnon piihappoa, silicaa, ja sen suoloja on puuterissa ja peltokorteuutteessa. dermaviduals®-meikkituotteet sisältävät mineraaliväripigmenttejä.

dermaviduals®-tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä eivätkä hajusteita

Luonnon eteerisiä öljyjä on ainoastaan iholta pois huuhdeltavissa Reinigungs-Gelissä ja Reinigungscremessä. Niiden tarkoitus on peittää sokeritensidien ominaistuoksu. Salviaöljy ja farnesoli ovat DMS-Deocremen deodoroivat aineosat.

Miten tuotteet säilyvät ilman säilöntäaineita? Miksi tuotteissa on alkoholia?

dermaviduals®-tuotteissa ei ole lainkaan säilöntäaineita. Tuotteiden säilyvyys perustuu niiden fysikaalisiin ominaisuuksiin ja tehostuu alkoholin vaikutuksesta. Vesipitoisten tuotteiden mikrobiologinen tasapaino on varmistettu aineosilla, jotka ovat antimikrobisia korkeampina pitoisuuksina. Niiden joukossa on aineosia, joita on elintarvikkeissa ja ihossa itsessään, kuten esimerkiksi suola, sokeri (luonnollinen sokerialkoholi) ja glyseriini. Tuotteet sisältävät elintarvikelaatuista alkoholia (INCI: alcohol). Alhainen alkoholipitoisuus takaa, ettei sillä ole ihon kosteuspitoisuutta alentavaa vaikutusta.

Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika on 12 - 30 kk ja avattuina 3 - 6 kk (avatun purkin symboli). Rajallinen säilyvyysaika johtuu hapettumiselle herkistä välttämättömistä rasvahapoista ja vitamiineista ja muista herkistä vaikutusaineista.

Pakkaukset

Pakkaukset ovat kierrätettävissä. Pakkauksissa ei käytetä kierrätysmateriaalia, koska tuotteisiin saattaisi liueta niistä epäpuhtauksia.

Miksi dermaviduals®-tuotteita ei voi ostaa nettikaupasta?

Yksi ei sovi kaikille, varsinkaan ihonhoidossa! dermaviduals®-kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen, joka opiskelee ihosta vuosia, mm. ihon toimintaa ja kosmetiikka-alan kemiaa, ja jota kiehtoo pohtia, miten ihoa parhaiten hoidetaan. Tämä merkitsee, että saat kosmetologiltasi, ihonhoidon asiantuntijalta, ihostasi tarkan analyysin, johon perustuu tuloksia tavoitteleva hoitosuunnitelma. Suunnitelma ja hoitotuotevalinnat on laadittu yksilöllisesti vain sinulle, ja voit olla varma, ettet hukkaa rahaa sopimattomiin tuotekokeiluihin. Ihon tarpeet muuttuvat tietysti iän myötä, mutta muutoksia tulee myös jo vuodenaikojen vaihdellessa ja luonnollisesti hoidon edetessä. Hoitotuote ei siksi välttämättä ole samanlainen, jonka viimeksi ostit. Siksi on tärkeää, että kosmetologisi tarkistaa säännöllisesti ihosi kunnon, ja saat ihollesi taas ajankohtaiset hoito-ohjeet. Kun hoidat ihoasi dermaviduals®-tuotteilla, aloitat täysin uudenlaisen tavan hoitaa ihoa. Tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä, vaan ainoastaan ihollesi hyviä aineosia. Ne myös perustuvat tutkimukseen ja sisältävät vain tarkasti tutkittuja aineosia. Voit luottaa siihen, että saat ihonhoidosta irti eniten kosmetologisi avulla!