Tietoa tuotteiden koostumuksesta ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin

Mistä tuotteet koostuvat?

dermaviduals®-tuotteissa käytetään vain kaikkein korkeimmat laatustandardit täyttäviä kasviperäisiä ja bioteknisiä aineosia. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan farmaseuttiset vaatimukset täyttävässä omassa laboratoriossa Saksassa.

Mitä fysiologiset aineosat ovat?

Fysiologiset aineosat ovat rakenne-aineita, jotka iho pystyy hyödyntämään omassa aineenvaihdunnassaan.

Mitä on fosfatidyylikoliini?

Fosfatidyylikoliini on voiteiden sekä nanopartikkeleiden ja liposomien rakenneosa. Fosfatidyylikoliini on ihon omaa rasvaa muistuttava rasva-aine niin ihmisen kuin kasvikunnan solukalvoissa. Fosfatidyylikoliinia saadaan soijalesitiinistä, jossa sitä on noin 30 %. Valmistustekniikka takaa, ettei fosfatidyylikoliini sisällä soijaproteiinia.

Onko tuotteissa eläinperäisiä aineosia?

dermaviduals® ei käytä lainkaan eläinperäisiä aineosia kahta poikkeusta lukuun ottamatta: Cera Alba, mehiläisvaha, ja Propolis, mehiläishartsi, ovat huulihoiteen aineosia.

dermaviduals®-nanopartikkelit ja liposomit

dermaviduals®-tuotteet sisältävät nanopartikkeleita ja liposomeja, jotka hajoavat ihon rakenneaineiksi jo sarveiskerroksen alueella. Niiden ansiosta ihon läpäisykyky paranee hetkellisesti, ja vaikutusaineet pääsevät imeytymään ihoon helposti. Nanosomit kuljettavat ihoon rasvaliukoisia ja liposomit vesipitoisia vaikutusaineita.

dermaviduals®-kasviöljyt

dermaviduals® käyttää 100 % puhtaita kasviöljyjä. INCI-merkinnöissä Olus Oil ja Vegetable Oil tarkoittavat rapsiöljyä. Caprylic/Capric Triglyceride on neutraali, kookoksesta jalostettu öljy. Palmunydinöljyä ei käytetä.

Olen allerginen, ovatko tuotteet hyvin siedettyjä? Miten tuotteita testataan?

dermaviduals®-tuotteet on kehitetty herkälle iholle. Niiden siedettävyyttä tutkitaan puolueettomissa laboratorioissa lapputestein. Tuotteiden sisältämät raaka-aineet löydät INCI-listasta. Eläinkokeita ei ole milloinkaan käytetty dermaviduals®-tuotteiden kehityksessä. Eläinkokeet on kielletty EU:ssa vuodesta 2004, ja eläinkokeilla testatuille tuotteille on Euroopan laajuinen markkinointikielto.

dermaviduals®-voiteet eivät sisällä mineraaliöljyjä

dermaviduals®-tuotteissa ei ole mineraaliöljyjä, kuten vaseliinia, parafiinia tai mineraalivahoja. Mineraaliöljyt muodostavat iholle hengittämättömän kalvon ja niiden käyttö vaatii monia apuaineita.

dermaviduals®-voiteet eivät sisällä emulgaattoreita

Emulgaattorit stabiloivat rasva- ja öljypisarat veteen ja mahdollistavat tavanomaisten emulsioiden valmistuksen. Emulgaattorit ja tensidit liuottavat iholta sen omaa rasvaa. dermaviduals®-tuotteissa ei käytetä emulgaattoreita, jotta minimoidaan ihon omien lipidien huuhtoutuminen pois iholta. Tuotteet, joissa ei ole emulgaattoreita, eivät tarvitse myöskään neutraloivia apuaineita. Emulgaattorien sijasta voiteiden valmistuksessa käytetään hengittävän kalvon muodostavaa fosfatidyylikoliinia, keramideja ja fytosteroleja.

dermaviduals®-tuotteet eivät sisällä silikoneja tai väriaineita

Missään dermaviduals®-tuotteissa ei ole silikoneja tai siloksaaneja. Luonnon piihappoa, eli silikaa ja sen suoloja, on puuterissa ja peltokorteuutteessa. dermaviduals®-meikkituotteet sisältävät mineraaliväripigmenttejä.

dermaviduals®-tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä eivätkä hajusteita

Luonnon eteerisiä öljyjä on ainoastaan iholta pois huuhdeltavissa Reinigungs-Gelissä ja Reinigungscremessä. Niiden tarkoitus on peittää sokeritensidien ominaistuoksu. DMS-Deocremen deodoroivat aineosat ovat salviaöljy ja farnesoli.

Miten tuotteet säilyvät ilman säilöntäaineita? Miksi tuotteissa on alkoholia?

dermaviduals®-tuotteissa ei ole lainkaan säilöntäaineita. Tuotteiden säilyvyys perustuu niiden valmistustekniikkaan, steriileihin koostumuksiin ja pakkausteknologiaan. Vesipitoisten tuotteiden säilyvyys on varmistettu antimikrobisilla aineosilla, kuten suolat, sokerit (luonnolliset sokerialkoholit) ja glyseriini. Tuotteet sisältävät pienen pitoisuuden elintarvikelaatuista alkoholia (INCI: alcohol), jolla on antimikrobinen vaikutus.

Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika on 12–30 kuukautta, mikä johtuu helposti hapettuvista välttämättömistä rasvahapoista, vitamiineista ja muista herkistä vaikutusaineista. Avattuina tuotteet säilyvät 3–6 kuukautta (avatun purkin symboli).

Pakkaukset

Pakkaukset ovat kierrätettävissä. Pakkauksissa ei käytetä kierrätysmateriaalia, koska tuotteisiin saattaisi liueta niistä epäpuhtauksia.

Miksi dermaviduals®-tuotteita ei voi ostaa nettikaupasta?

Yksi ei sovi kaikille, varsinkaan ihonhoidossa! dermaviduals®-kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen, joka opiskelee ihosta vuosia, mm. ihon toimintaa ja kosmetiikka-alan kemiaa, ja jota kiehtoo pohtia, miten ihoa parhaiten hoidetaan. Tämä merkitsee, että saat kosmetologiltasi, ihonhoidon asiantuntijalta, ihostasi tarkan analyysin, johon perustuu tuloksia tavoitteleva hoitosuunnitelma. Suunnitelma ja hoitotuotevalinnat on laadittu yksilöllisesti vain sinulle, ja voit olla varma, ettet hukkaa rahaa sopimattomiin tuotekokeiluihin.

Ihon tarpeet muuttuvat tietysti iän myötä, mutta muutoksia tulee myös jo vuodenaikojen vaihdellessa ja luonnollisesti hoidon edetessä. Hoitotuote ei siksi välttämättä ole samanlainen, jonka viimeksi ostit. On tärkeää, että kosmetologisi tarkistaa säännöllisesti ihosi kunnon, ja saat ihollesi taas ajankohtaiset hoito-ohjeet. Kun hoidat ihoasi dermaviduals®-tuotteilla, aloitat täysin uudenlaisen tavan hoitaa ihoa. Tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä, vaan ainoastaan ihollesi hyviä aineosia. Ne myös perustuvat tutkimukseen ja sisältävät vain tarkasti tutkittuja aineosia. Voit luottaa siihen, että saat ihonhoidosta irti eniten kosmetologisi avulla!