Innostus tarttuu koulutuksissamme

Käytätkö tuotteita monipuolisesti? Askarruttaako sinua raaka-aineisiin tai niiden vaikutuksiin liittyvä kysymys? Kaipaatko myynti- ja markkinointivinkkejä? Tervetuloa innostaviin koulutuksiimme! Nauti perheyrityksemme lämpimästä tunnelmasta ja hyödynnä pitkä historiamme kauneuden parissa.

Valitse sinulle sopiva koulutus ja ilmoittaudu mukaan. Ennen koulutuspäivää lähetämme sinulle vielä kirjallisen kurssivahvistuksen. Aloitamme koulutukset kello 9.30 Kauneuslinnan aamukahvilla. Päivät päättyvät viimeistään kello 17.  Koulutuspäivän kuluessa tarjoamme kevyen lounaan ja kahvit. Jos sinulla on erikoisruokavalio tai ruoka-aineallergioita, kerrothan niistä ilmoittautumisesi yhteydessä. Webinaarien aikataulut kerrotaan erikseen.

Koulutukset ovat maksuttomia. Esteen sattuessa peruutathan paikkasi viimeistään 3 päivää aiemmin. Käyttämättä jätetystä, varatusta kurssipaikasta veloitamme 100 € (alv 0 %) peruutusmaksun.

Kauneuslinna sijaitsee osoitteessa Kavallintie 24, 02700 Kauniainen. Pääset meille helposti omalla autolla tai Helsingin suunnasta tulevilla paikallisjunilla. Kävelymatka Kauniaisten asemalta meille on noin 10 minuuttia. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa. Lähimmät hotellit ovat Leppävaarassa ja Pasilassa, joista on kätevä paikallisjunayhteys Kauniaisiin.

Etsitkö jotain aivan poikkeuksellista?

Räätälöidyt, yksilölliset dermaviduals®-hoitoaineet, yli 30 erilaista vaikutusainetta ja erityislaatuiset voidepohjat mahdollistavat aina yksilöllisen hoidon.

dermaviduals® tarjoaa kosmetologille ammatillisesti antoisan asiantuntijatehtävän: liposomi- ja nanopartikkelitiivisteillä, kasviuutteilla, yksittäisillä vaikutusaineilla sekä hoitavilla öljyillä hoidot räätälöidään asiakkaalle täysin yksilöllisesti. Valitse asiakkaasi iholle sopivin yhdistelmä ja sekoita jokaiselle asiakkaallesi täysin yksilöllinen hoitovoide. SKY-kosmetologi-lehden toimitus palkitsi dermaviduals®-sarjan Kosmetologipäivillä 2018 vuoden Lajinsa parhaana kasvohoitomenetelmänä: ”Ammattimainen ja ainutlaatuinen korneoterapiaan pohjautuva hoitomenetelmä on yhtä aikaa klassinen ja nykyihonhoidon ytimessä. Asiakaslähtöisesti räätälöitävät hoidot antavat kosmetologille ammatillisesti palkitsevan asiantuntijatehtävän.”

Loistavat hoitotulokset täysin poikkeuksellisilla, korneoterapeuttisilla dermaviduals®-ihonhoitotuotteilla arimmillekin ihoille

dermaviduals® on poikkeuksellinen hoitosarja myös erittäin herkille: korneoterapiaan perustuvissa ihonhoitotuotteissa ei käytetä lainkaan ihoa kuormittavia säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena. Monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan hyvin siedettyjä fysiologisia raaka-aineita.

Tervetuloa kouluttautumaan & aloittamaan palkitseva ura dermaviduals®-kosmetologina!

4.-5.12.2023 klo 9.30-17 dermaviduals® -kosmetologiksi I, peruskurssi 2 päivää Kauneuslinnassa

Kouluttaudu dermaviduals®-kosmetologiksi. Kattavassa kaksipäiväisessä koulutuksessa tutustumme korneoterapiaan ja dermaviduals®-hoitomenetelmään sekä vaikutusaineiden käyttöön ja voiteiden sekoitukseen. Teemme myös käytännön harjoittelua Kauneuslinnan hoitolassa.

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

15.-16.1.2024 klo 9.30-17 dermaviduals® -kosmetologiksi I, peruskurssi 2 päivää Kauneuslinnassa

Kouluttaudu dermaviduals®-kosmetologiksi. Kattavassa kaksipäiväisessä koulutuksessa tutustumme korneoterapiaan ja dermaviduals®-hoitomenetelmään sekä vaikutusaineiden käyttöön ja voiteiden sekoitukseen. Teemme myös käytännön harjoittelua Kauneuslinnan hoitolassa.

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Täynnä inspiraatiota!

3-vaiheinen PHYRIS-hoito saa ihon hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana. Anna asiakkaan nauttia ihastuttavista erikoishieronnoista ja -naamioista taitavissa käsissäsi ja luo upeita muuntuvia hoitokokonaisuuksia. PHYRIS-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessakin käytettyjen standardien mukaisesti. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita.

8.1.2024 PHYRIS-peruskoulutus

Kouluttaudu PHYRIS-kosmetologiksi ja jälleenmyyjäksi. Koulutuksessa tutustumme PHYRIS-hoitomenetelmään ja sen monipuolisiin tuotteisiin ja erilaisiin ratkaisuihin ihon hoidossa. Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Kokonaisvaltaista ihonhoitoa vuodesta 1949 alkaen

Doctor Eckstein® -tuotteet ja -hoitokokonaisuudet auttavat ratkaisemaan monenlaiset ihonhoidon haasteet. Farmaseuttiseen tutkimukseen perustuvalla sarjalla on saavutettu erinomaisia tuloksia jo vuosikymmenten ajan ja monet sen innovaatioista ovat uudistaneet koko kosmetiikka-alaa. Jokainen Doctor Eckstein® -tuote syntyy yrityksen omissa tuotantolaitoksissa Saksassa. Doctor Eckstein® -tuotteet valmistetaan fysiologisista aineosista, mikä takaa, että ne ovat puhtaita, tutkitusti tehokkaita ja erittäin hyvin siedettyjä jopa herkimmille ihoille.

5.1.2024 Eckstein-peruskoulutus

Kouluttaudu Eckstein-kosmetologiksi ja jälleenmyyjäksi. Koulutuksessa tutustumme Eckstein-hoitomenetelmään ja sen monipuolisiin tuotteisiin ja erilaisiin ratkaisuihin ihon hoidossa. Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Syventävä tuotetietous (sopimuksen mukaan)

Syvennä taitojasi! Tämä koulutus on hyvä kertauspäivä kaikille Doctor Eckstein® -kosmetologeille. Teemme käytännön harjoittelua Kauneuslinnan hoitolassa: tuo mukanasi kaikki mieltä askarruttavat kysymyksesi, joihin kaipaat kollegan vinkkejä.

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Lajinsa paras brändi!

ARTDECO on niin ammattilaisten suosikki kuin järkihintainen meikkisarja jokaisen naisen meikkipussiin. Kansainvälisesti palkittu ARTDECO on Saksan suurin selektiivinen meikkisarja, joka on ollut alan huipulla jo lähes neljäkymmentä vuotta. Monipuolisen ja jatkuvasti uudistuvan brändin monet erikois- ja pohjustustuotteet ja yksilöllinen mosaiikkisysteemi koukuttavat! ARTDECOn monipuoliseen valikoimaan kuuluvat myös meikkisiveltimet, kynsilakat, kynsienhoitotuotteet sekä tuotteita käsien, jalkojen ja vartalon hoitoon.

11.-12.12.2023 klo 9.30-17 ARTDECO, peruskurssi 2 päivää Kauneuslinnassa

Tunne tuotteesi! Peruskurssilla tutustut ARTDECO-brändiin ja sen kattavaan tuotevalikoimaan, ja saat vinkkejä niiden myyntiin ja markkinointiin. Koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytännön vinkkejä ja se järjestetään Kauneuslinnassa Kauniaisissa.

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

15.-16.1.2024 klo 9.30-17 ARTDECO, peruskurssi 2 päivää Kauneuslinnassa

Tunne tuotteesi! Peruskurssilla tutustut ARTDECO-brändiin ja sen kattavaan tuotevalikoimaan, ja saat vinkkejä niiden myyntiin ja markkinointiin. Koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytännön vinkkejä ja se järjestetään Kauneuslinnassa Kauniaisissa. Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Tutustu ARTDECO-brändiin ja meihin kumppanina! (sopimuksen mukaan)

Oletko miettinyt, olisiko ARTDECO hoitolaasi sopiva meikkisarja? Tervetuloa tutustumaan meihin ja ARTDECOon Kauneuslinnaan Kauniaisiin. Tutustut ARTDECO-brändiin ja kuulet millaista olisi olla ARTDECO-jälleenmyyjä. Varaa oma aikasi p. 09 505 1234.

Ilmoittaudu sähköpostitse: info@ailaairo.fi

Tervetuloa Kauneuslinnaan!

Koulutukset järjestämme tunnelmallisessa Kauneuslinnassa Kauniaisissa: Aloitamme klo 9.30 Kauneuslinnan aamukahvilla. Päivän aikana tarjoamme kevyen lounaan ja kahvit, ilmoitathan erikoisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan koulutuspäivään aikaa noin klo 17 saakka.

Innostu työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa! Koulutuspäivän aikana saat:
• Tuotetietoa: asiaa tuotekohtaisesti käyttötavoista, ominaisuuksista, eroista
• Vinkkejä niin hoitolaan kuin myyntiin
• Myynti ja markkinointitietoa: tuotesarjan bränditietoa, historiaa ja hoitofilosofiaa
• Erikoistumiskoulutuksissa käytännön harjoituksia (meikkikurssille et tarvitse omia siveltimiä)
• Ostos- ja neuvotteluaikaa mm. perusvarastoihin ja esillepanoihin

Koulutukset ovat jälleenmyyjillemme maksuttomia. Esteen sattuessa peruutathan varaamasi koulutuksen 3 päivää aiemmin.
Käyttämättä jätetystä, varatusta kurssipaikasta veloitamme 100€ (alv 0%) peruutusmaksun.

Järjestämme koulutuspäiviä joustavasti myös muina aikoina, kysy lisää!

Ilmoittautumiset: Aila Airo Kauneuspalvelut p.  (09) 505 1234 tai info@ailaairo.fi

Katso ajo-ohjeet Kauneuslinnaan