Nopeat & laadukkaat kestovärit ja tarvikkeet 

Nopeat & laadukkaat kestovärit ripsien ja kulmien värjäykseen ammattilaiselle. Turvalliset värit ovat hajusteettomia ja erittäin hyvin siedettyjä. Combinal-kestovärien vaikutusaika on vain noin 8 minuuttia. Värejä voi myös sekoittaa.

Värjäys on helppoa, kun otat avuksesi kunnon välineet ja värjäystuotteet:

Värjäyksen voit tehdä myös ripsipidennysten tai ripsipermanentin yhteydessä. Combinal-värit ovat hajusteettomia ja erittäin hyvin siedettyjä. Värejä voi tarvittaessa sekoittaa optimaalisen värisävyn aikaansaamiseksi: saatavana musta, sinimusta, harmaa ja ruskea. Muotoillut Combinal-suojalaput sekä napakka sivellin, jolla levität kestovärin tarkasti, auttavat värjäyksen onnistumisessa. Käytä hapetteena parhaan tuloksen saamiseksi Combinal 5% -vetyperoksidia. Meiltä saat myös käteviä kestovärille sopivia kertakäyttöisiä kuppeja ja näin käytössäsi on aina puhtaat työskentelyvälineet.

Muista myös

Eye Make-Up Remover silmämeikin poistoon
Skin Protection Cream -suojavoide iholle ja lapuille, estää värin tarttumisen ihoon
Eyelash Cleanser puhdistaa ripset värjäystä varten öljyttömiksi
Colour Cleanser poistaa hellävaraisesti värin iholta värjäyksen jälkeen

Värit ja värjäystuotteet valmistaa tuttu & turvallinen pitkäaikainen kestoväriyhteistyökumppanimme,  itävaltalainen Combinal. Värien INCIt ovat muuttuneet: väri levittyy entistäkin paremmin ja värjäystulos on intensiivisempi!