Hyvä olo on lahja, joka toimii aina.

Lahjanantajana sinun ei tarvitse tietää mikä hoito ystävällesi, lapsellesi, rakkaallesi, äidillesi tai isällesi sopisi. Voit antaa juuri oikean hoidon: teemme aina henkilökohtaisen ihontutkimuksen ennen hoitojemme alkua, joten lahjan saaja saa varmasti juuri sellaisen kokemuksen mikä tekee hyvää. Lahjakortti esimerkiksi Juuri se oikea -kasvohoitoon (130 €) kattaa hoidon täydellisesti ja on varmasti saajalleen sopiva. Voimme myös räätälöidä toiveidesi mukaisen lahjakortin, jos haluat yhdistää lahjakorttiin useampia hoitokokonaisuuksia.

Lahjakortin ostaminen ja tilaaminen

Voit ostaa lahjakortin kauneushoitoloistamme, tai tilata sen kotiisi puhelimitse (09) 5051234 tai sähköpostitse osoitteesta info(@)ailaairo.fi, mainitse omat yhteystietosi sekä haluamasi summa, tai tietty hoito tai kurssi, jonka haluat antaa. Halutessasi lahjakortin arvo ei ole saajalle näkyvillä. Lahjakortti on voimassa 6 kuukauden ajan, ja aika hoitoihin on varattava erikseen.

Lahjakortti toimitetaan 1-3 työpäivän kuluessa kirjeitse tai halutessasi sähköpostitse tilaajan osoitteeseen. Huomioithan, että postin kulkuun voi kulua muutama työpäivä. Liitteenä on lasku - huomioithan myös, että lahjakortti on voimassa vasta, kun maksu on suoritettu.