Kasvohoidot

Juuri se oikea -kasvohoito kootaan sen mukaan mitä sinä tarvitset. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitä se on. Meidän ammattitaitoomme kuuluu tietää!

Osaavien kosmetologien käsissä saat juuri oikeanlaista hemmottelua

Hoitomme perustuvat aina tarkkaan ihontutkimukseen ja asiakkaan toiveiden kartoitukseen. Kaikki kasvohoitomme alkavat rentouttavalla selän hieronnalla. Meiltä myös lähdet aina huoliteltuna!

Luotamme hoitoloissamme ammattilaistuotteisiin, joiden taustalla on perusteellinen tutkimustyö ja ihon eri hoitotarpeet. Jo viiden vuosikymmenen ajan olemme tuoneet maahan saksalaista ammattikosmetiikkaa: löydämme varmasti sinulle sopivimmat tuotteet, joilla hoitotulokset ovat erinomaisia. Ihon hoito sopivin tuottein myös kotona tukee hoitotuloksia, ja liikkeestämme voitkin ostaa ihonhoito- ja meikkituotteita kotiin.

Kasvohoidon hinta muodostuu käytetyn ajan 64 €/h sekä valittujen hoitotuotteiden ja -laitteiden (noin 15 - 60 €) mukaan. Tullessasi ensi kertaa meille kasvohoitoon varaamme sinulle 1,5 tunnin ajan, jotta saat varmasti tarpeitasi vastaavan, täydellisen hoidon. Kasvo- ja vartalohoitojen hinnat noin 1 h 80 - 100 € / 1 h 30 min 110 - 160 €. Lunastamalla sarjakortin saat 5 hoidon sarjasta -5% ja 10 hoidon sarjasta -10% alennuksen.

Meiltä myös lähdet aina huoliteltuna!

Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki.

Yhdistele hoitoja: teemme mm. ripsivärjäykset, karvanpoistot, käsihoidot tai pikamanikyyrit kasvohoitojen yhteydessä. Kysy lisää kosmetologiltasi!

Hinnasto

Juuri se oikea -kasvohoito

Kootaan yksilöllisesti sen mukaan mitä sinä tarvitset. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitä se on, meidän ammattitaitoomme kuuluu tietää!

1h, 80 - 100 €
1h 30 min, 110 - 160 €

Hinnasto on voimassa toistaiseksi, oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.
1 / 2024