Yksilöllistä ihonhoitoa ja kauneudenhoidon opastusta jo vuodesta 1946

Jokaisella meistä on oma henkilökohtainen elämäntilanteemme. On huippuhetkiä ja matalapainetta. Aikaa ja kiireitä. Mutta kauneus voi kuulua jokaiseen päivään. Kauneudenhoito on parhaimmillaan hyvin terapeuttista. Kosketus tekee ihmeitä ja hyvin hoidettu olemus on terve ja miellyttävä. Kauneusfilosofiamme mukaan sinun ei tarvitse tietää itse mitä ihosi tarvitsee, meidän ammattitaitoomme kuuluu tarjota oikea hoito juuri sinulle sopivin tuottein.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitolaamme ihan tavallisena arkipäivänä vaikka lounastauolla tai tärkeään päivääsi valmistautuen, joka kerta saat nauttia omasta ajasta ja huomiosta. Me autamme kauneuttasi kukoistamaan.

Suomen kosmetologien yhdistyksen SKY-merkki sekä kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon tunnus kertovat kosmetologiemme korkeasta ammattitaidosta. Kosmetologimme ovat lisäksi hoitomenetelmien ja -tuotteiden erikoiskoulutettuja asiantuntijoita. Nautit osaavissa käsissä!

Upea miljöö kutsuu kaunistumaan

Kauneushoitolassamme Helsingin ydinkeskustassa rentoudut ja nautit hellivistä hoidoista rauhallisessa ympäristössä. Samalla poimit mukaasi juuri sinulle sopivat kosmetiikkaostokset. Kauneuslinnassa Kauniaisissa sijaitsee pieni ja kodikas kauneushoitolamme. Se on myös kosmetiikan erikoisliikkeemme sekä maahantuonnin keskus. Järven rannalla 1900-luvun alussa rakennetussa tunnelmallisessa Kauneuslinnassa järjestämme myös ihonhoito- ja meikkikursseja sekä erilaisia yritystilaisuuksia.

Tervetuloa kauneushoitolaamme myös ostoksille!

HELSINKI

Tervetuloa! Palvelemme uudessa osoitteessa Korkeavuorenkatu 41 A, 3.krs, 00130 Helsinki

puh. (09) 622 1800
Avoinna ma – pe 10 – 18 ja la 10 – 16

Hoitoaikoja joustavasti myös sopimuksen mukaan

Lämpimästi tervetuloa tunnelmalliseen kauneushoitolaamme hoitoihin ja myös ostoksille!

Saapuminen: Kauneushoitolamme Korkeavuorenkadulla sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, korttelin päässä Esplanadilta. Alaovella on ovisummeri, sijaitsemme 3. kerroksessa (talossa on myös pieni hissi).

Autoilijoita palvelevat keskustan pysäköintihallit, kuten Q-Park Erottaja ja Q-Park Kasarmitori.

KAUNIAINEN

Kauneuslinna, Kavallintie 24, 02700 Kauniainen
puh. (09) 505 1234
Avoinna ma – pe 9 – 18,
sekä joka kuun 1. lauantai klo 10 – 16

Hoitoaikoja joustavasti myös sopimuksen mukaan.

Saapuminen Kauneuslinnaan: Kauneushoitolamme Kauneuslinnassa sjaitsee Kauniaisissa kauniin Gallträsk-järven rannalla, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Kauniaisten juna-asemalta. Autoilijoille pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.

Esteen sattuessa

Varattuasi ajan kosmetologiltamme, esteen sattuessa ole ystävällinen ja ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä, muuten joudumme veloittamaan käyttämättömän ajan.