Kauneushoitolamme sijaitsevat Kauniaisissa ja Helsingissä

Vaikka maailma myllertää, myös nyt on turvallista käydä SKY-kosmetologilla: Kosmetologimme ovat Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäseniä, ja kauneudenhoitoalan koulutettuja ammattilaisia, joiden osaamiseen kuuluu myös korkea aseptiikka. Vastuullisen SKY-kosmetologin käsissä nautit luottavaisin mielin!

Helsinki

Korkeavuorenkatu 41 A, 3.krs, 00130 Helsinki
puh. (09) 622 1800
Avoinna ma – pe 10 – 18 ja la 10 – 16

Hoitoaikoja joustavasti myös sopimuksen mukaan. Lämpimästi tervetuloa tunnelmalliseen kauneushoitolaamme hoitoihin ja myös ostoksille!

Saapuminen: Kauneushoitolamme Korkeavuorenkadulla sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, korttelin päässä Esplanadilta. Alaovella on ovisummeri, sijaitsemme 3. kerroksessa (talossa on myös pieni hissi).

Autoilijoita palvelevat keskustan pysäköintihallit, kuten Q-Park Erottaja ja Q-Park Kasarmitori.

Kauniainen

Kauneuslinna, Kavallintie 24, 02700 Kauniainen
puh. (09) 505 1234
Avoinna ma – pe 9 – 18, sekä hoitoaikoja myös lauantaisin.

Hoitoaikoja joustavasti myös sopimuksen mukaan. Lämpimästi tervetuloa tunnelmalliseen kauneushoitolaamme hoitoihin ja myös ostoksille!

Saapuminen Kauneuslinnaan: Kauneushoitolamme Kauneuslinnassa sjaitsee Kauniaisissa kauniin Gallträsk-järven rannalla, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Kauniaisten juna-asemalta.

Autoilijoille pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.

Ota yhteyttä

Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa, asiakasläheistä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Me haluamme kuulla mielipiteesi palvelustamme, jotta voimme korjata mahdolliset epäkohdat ja kehittyä edelleen. Jos toivot henkilökohtaista yhteydenottoa viestiisi, ilmoitathan viestissä ystävällisesti myös yhteystietosi.

Tavoitat meidät puhelimitse 09 5051234, ja sähköpostitse info@ailaairo.fi

    Lähetä viesti    Esteen sattuessa

    Olethan ystävällinen ja peruutat aikasi viimeistään edellisenä päivänä, muuten joudumme veloittamaan käyttämättömän ajan.