Kauneushoitolamme sijaitsevat Kauniaisissa ja Helsingissä

Vaikka maailma myllertää, myös nyt on turvallista käydä SKY-kosmetologilla: kaikki Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsenet ovat kauneudenhoitoalan koulutettuja ammattilaisia, joiden osaamiseen kuuluu myös korkea aseptiikka. Vastuullisen SKY-kosmetologin käsissä nautit luottavaisin mielin!

Helsinki

Tervetuloa! Palvelemme uudessa osoitteessa Korkeavuorenkatu 41 A, 3.krs, 00130 Helsinki

puh. (09) 622 1800
Avoinna ma – pe 10 – 18 ja la 10 – 16

Hoitoaikoja joustavasti myös sopimuksen mukaan

Lämpimästi tervetuloa tunnelmalliseen kauneushoitolaamme hoitoihin ja myös ostoksille!

Saapuminen: Kauneushoitolamme Korkeavuorenkadulla sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, korttelin päässä Esplanadilta. Alaovella on ovisummeri, sijaitsemme 3. kerroksessa (talossa on myös pieni hissi).

Autoilijoita palvelevat keskustan pysäköintihallit, kuten Q-Park Erottaja ja Q-Park Kasarmitori.

Kauniainen

Kauneuslinna, Kavallintie 24, 02700 Kauniainen
puh. (09) 505 1234
Avoinna ma – pe 9 – 18,
sekä joka kuun 1. lauantai klo 10 – 16

Hoitoaikoja joustavasti myös sopimuksen mukaan.

Saapuminen Kauneuslinnaan: Kauneushoitolamme Kauneuslinnassa sjaitsee Kauniaisissa kauniin Gallträsk-järven rannalla, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Kauniaisten juna-asemalta.

Autoilijoille pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.

Ota yhteyttä

Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa, asiakasläheistä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Me haluamme kuulla mielipiteesi palvelustamme, jotta voimme korjata mahdolliset epäkohdat ja kehittyä edelleen. Jos toivot henkilökohtaista yhteydenottoa viestiisi, ilmoitathan viestissä ystävällisesti myös puhelinnumerosi ja osoitetietosi.

Lähetä viestiEsteen sattuessa

Varattuasi ajan kosmetologiltamme, esteen sattuessa ole ystävällinen ja ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä, muuten joudumme veloittamaan käyttämättömän ajan.