Ihana suukkosuu

Tee näin:

1. Pohjustus tekee huulimeikistä täydellisen! Pohjuste kiinnittää huulipunan, ja luonnollinen sävy nostaa esille huulipunan todellisen sävyn. Lip Filler Base -pohjuste saa huulet näyttämään tasaisemmilta ja täyteläisemmiltä.

2. Tarvittaessa huulten rajaa voi muokata ihon sävyisellä Mineral Lip Styler -kynällä.

3. Täyteläiset huulet saat rajaamalla huulet saman sävyisellä rajausvärillä kuin valitsemasi huulipuna. Mineral Lip Styler -kierrekynän päässä on teroitin, jolla pidät kynän helposti terässä. Rajauksesta tulee vedenkestävä.

4. Väritä! ARTDECO-huulipunista ja kiilloista löydät varmasti omasi. Kaunein kiilto syntyy levittämällä puna Lip Brush Premium Quality- huulipunasiveltimellä.

5. Taatusti suudelmankestävän huulimeikin saat Magic Fix -huulipunan kiinnityslakalla. Painele ylimääräinen huulipuna kevyesti kasvopaperilla ja levitä Magic Fix puhtaalla siveltimellä huulipunan päälle.

Pohjustusta huulimeikki

Pohjuste takaa huulimeikille ennennäkemättömän kestävyyden.

Lip Filler Base -pohjuste tuo esiin huulipunan todellisen sävyn. Täyteläinen, samettinen koostumus saa huulet näyttämään tasaisilta ja näkyvästi täyteläisemmiltä. Pitää huulet pehmeinä.

Kevyt, geelimäinen Beauty Balm Lip Base -pohjuste paitsi kiinnittää huulimeikin, myös hoitaa ja suojaa huulia. Se neutraloi huulten värin, jolloin huulipuna pääsee oikeuksiinsa. Sopii erinomaisesti mattapunille.

Muotoile tarvittaessa huulten rajaa ihon sävyisellä Mineral Lip Styler -kynällä.

Viimeistelty & huoleton

Rajaus saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Se myös estää punaa tai kiiltoa karkaamasta juonteisiin.

Viimeistele huulimeikki pehmeällä ja tarkkaan rajaukseen sopivalla Mineral Lip Styler -rajauskynällä. Kierrekynän päässä on teroitin.

Kevyesti liukuvan Soft Lip Liner waterproof -rajauskynän väri muuttuu kuivuttuaan vedenkestäväksi. Pehmeällä rajausvärillä voi myös värittää huulet. Useita sävyjä.

Värittömällä Invisible Lip Contour -rajauskynällä teet huulimeikistä kestävämmän. Häivyttää optisesti pienet juonteet. Kokeile väritöntä rajausta vaikkapa kiiltojen kanssa!

Meikkivinkki Helppo huulimeikki: väritä huulet huultenrajauskynällä kokonaan. Halutessasi lisää päälle hieman huulikiiltoa!

Huulipuna

Tänään hillitty, huomenna räiskyvä ilme: laaja värivalikoima houkuttelee kokeilemaan!

Värikylläisen Perfet Color -huulipunan kevyt, kosteuttava koostumus saa huulet tuntumaan hoidetuilta ja näyttämään välittömästi täyteläisemmiltä ja tasaisemmilta. Puna on yhdistelmä vahoja ja geeliä, mikä saa sen tuntumaan silkkiseltä huulilla. Tuoksuu kevyesti vaniljalta.

Ylellisessä High Performance -huulipunassa on loistava kiilto, upeat värit ja vastustamattoman kevyt ja joustava koostumus. Maxi Lip ™ -vaikutusaineen ansiosta huulet näyttävät täyteläisemmiltä ja samalla se häivyttää optisesti juonteita. Pantenoli ja E-vitamiini hoitavat huulia.

Art Couture Lipstick -huulipunan samettisen pehmeä koostumus ja sensuelli hohde yhdistyvät täyteläisen vietteleviin värisävyihin.

Ihanasti kiiltävän Color Lip Shine -punan salaisuus piilee koostumuksessa, joka antaa sille geelimäisen keveyden. Se saa huulet näyttämään ja tuntumaan kauniilta ja hyvin hoidetuilta. Hajusteeton.

Perfect Mat Lipstick -mattapuna jättää huulelle miellyttävän pehmeän tunteen, eikä se ole lainkaan kuivan tuntuinen. Intensiiviset värit kestävät huulilla erityisen pitkään.

Kiiltoa & hoitoa

Kevyt Hydra Care Lipstick -huulipuna on myös huulihoide: se pitää huulet pehmeinä ja joustavina, sisältää mm. hyaluronihappoa. Useita sävyjä.

Hoitava huulikiilto Color Booster Lip Gloss vaihtaa sävyä huulten pH-arvon mukaan. Se korostaa huulten omaa sävyä luonnollisesti, sävy vaihtelee hennon roosasta pinkkiin.

Color Booster Lip Balm on uskomattoman helppo ja hauska huulihoide: se hoitaa, suojaa ja auttaa säilyttämään kosteuden, ja lisäksi se korostaa huulten sävyä pehmeästi. Sävyt muuttuvat jokaisen huulilla omanlaisekseen pH-arvon mukaan. Kasviöljyt pitävät huulet pehmeinä. Kevyt, raikas vihermintun tuoksu.

Kosteuttava, kevyesti sävyttävä huulikiilto Hydra Lip Booster saa huulet näyttämään luonnollisen täyteläisiltä. Sitoo kosteutta ja tasoittaa pieniä juonteita ja epätasaisuuksia. Useita sävyjä.

Vastustamattoman täyteläisen näköiset huulet saat aitoa chiliuutetta sisältävällä, valoa heijastavalla Hot Chili Lip Booster -kiillolla. Chili vilkastuttaa verenkiertoa ja tuo huulille luonnollisen punan.

Kestävä huulikiilto Lip Brilliance antaa huulille sävyä ja kauniin kiillon. Sisältää huulia hoitavia aineosia, mm.eksoottisia kasviuutteita, jotka pitävät huulet ihanan pehmeinä. Saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Useita sävyjä.

Juhlavan kimaltava Glamour Gloss -huulikiilto loistaa huulilla kuin auringonsäteet! Huulipunamainen peittävyys, useita kauniita värejä. Ihana juhlavaan meikkiin!