Kauniit kynnet helposti

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. ARTDECOn tehokkailla tuotteilla kynsienhoito on helppoa, ja oikeat hoitotuotteet takaavat hyvin hoidetut kynnet hetkessä. Viimeistele kauniit kynnet kestävillä värilakoilla!

Täydellinen väri

Art Couture Nail Lacquer -kynsilakan patentoitu koostumus tuo kynnelle kestävän ja kiiltävän pinnan. Täydellinen peittävyys ja nopea kuivuminen. UV-suoja säilyttää lakan kirkkaana. Laadukkaasta kuidusta valmistettu sivellin varmistaa lakan virheettömän, tasaisen ja tarkan levityksen. Kynsilakkavalikoima päivittyy kausittain uusilla sävyillä.

Color & Care -lakat sisältävät jopa 85% luonnollisia ja uusiutuvia raaka-aineita! Värikylläiset Color & Care Nail Lacquer -lakat hoitavat kynttä sisältämänsä avokadoöljyn ansiosta. Helppo levittää, kuivuu nopeasti ja jättää kynnelle kauniin kiillon.

Lakkauksen apulaiset

2 in 1 Lacquer on nopeasti kuivuva väritön alus- ja päällyslakka. Suojaa kynttä värjäytymiltä ja pidentää värilakan kestoa.

Natural Base & Top Coat hoitaa ja suojaa kynttä, ja samalla se luo täydellisen pohjan värilakalle: aluslakkana se estää kynttä värjäytymiltä, värilakka on helpompi levittää tasaiselle pohjustetulle kynnelle ja väri kestää pitempään. Päällyslakkana pidentää värilakan kestoa ja viimeistelee kynnen kauniilla kiillolla.

Pikakuivattava päällyslakka Ultra Quick Dry Top Coat kuivattaa värilakan pinnan 60 sekunnissa. Levitetään vielä hieman kostean lakan päälle. Kirkastaa myös kauniisti jo haalistunutta värilakkausta.

Lakanpoisto

Lakkausvirheiden korjauskynä Nail Polish Corrector Stick on kätevä apu, asetoniton.

Hellävarainen mutta tehokas asetoniton kynsilakanpoistoaine Nail Polish Remover sopii myös rakennekynsille.

Hoitotuotteet kynsille

Kuiville ja hauraille kynsille kehitetyillä erikoistuotteilla teet kynsillesi parhaan mahdollisen hoidon, ja tuloksena on hyvinvoivat, kauniit ja kiiltävät kynnet.

Kynsinauhoja pehmittävä, kynnen pintaa kirkastava, kevyesti kuoriva Cuticle Softener Scrub pitää kynnet siisteinä.

Tehokas, vitamiinipitoinen kynsienhoitoöljy Intensive Nail Treatment hoivaa, hellii ja kosteuttaa hauraita kynsiä: mm. A-, C- ja E-vitamiinit ja arvokkaat kasviöljyt ehkäisevät kynsien halkeilua. Parantaa kynnen elastisuutta ja kestävyyttä.

Tehosta kynsienhoitoa arvokkaita luonnonöljyjä sisältävällä, täyteläisellä Natural Repair Cream -kynsivoiteella: kuiville, katkeileville kynsille ja karheille kynsinauhoille voit heittää hyvästit!

Erikoislakat

Hoitava aluslakka Repair & Care Nail Lacquer sopii kuiville ja hauraille kynsille.

Mineraalipitoinen Ridge Filler with Minerals -aluslakka tasoittaa uurteisen kynnen pinnan. Luonnollisen läpikuultava vaalea lakka sopii sellaisenaankin käytettäväksi!

Nail Whitener -lakat kirkastavat ja vaalentavat kynttä optisesti. Saat huolitellut kynnet hetkessä: sävyinä kirkas ja valkoinen.

Hellävaraiset viilat

Mineraaliviila Mineral File sopii rispaantuville ja repeileville kynsille.

Valitse Glass File erityisesti pehmeiden, ohuiden kynsien viilaukseen.

Profi Files -settiin kuuluvat karkea lyhennysviila sekä viimeistelyviila.

Valitse Special File -erikoisviila kuiville, hauraille kynsille tai erikoisviila pehmeille, ohuille kynsille.