Kumppaneita tositarkoituksella

Onko tyytyväinen asiakas sinullekin kaikkein arvokkainta?

Perheyrityksellämme on vahvat juuret ja tähtäin pitkällä. Toisen ja kolmannen polven yrittäjinä pidämme kiinni siitä, että toimintamme on joustavaa, jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin taipuvaa. Me kohtaamme omissa hoitoloissamme samanlaisia asiakastilanteita kuin sinä omassa liikkeessäsi: kosmetologin arki on meille tuttua ja siksi kanssamme asiointi mutkatonta. Yhdessä olemme enemmän.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja uuden oppiminen on aina inspiroivaa! Siksi koulutuksemme ovat maksuttomia ja koulutuspäivien välillä olemme aamusta iltaan vain puhelinsoiton päässä! Yhdessä onnistuminen on helpompaa, onhan yrityksessämme innostus tarttunut jo 75 vuoden ajan.

Meillä asioit kosmetologikollegoiden kanssa, tervetuloa Suomen parhaaseen tiimiin!

Kauneuslinnan ladyt

Meistä sanottua

Koulutus vastasi yli odotusten nyt ja aiemminkin. Aina on jäänyt hyvä mieli ja innostunut olo. Erityisesti pidän siitä, että tunnen olevani yhtä tärkeä kuin kuka muu tahansa – siis tasavertainen. Te kaikki olette mielettömän ystävällisiä ja ihania! Iso kiitos!

Aila Airo on ollut jo esikuvani kun sain 18v lahjaksi lahjakortin hoitoon, jolloin jäi mieleen ensiluokkainen palvelu ja ammattitaito. Samaa palvelua olen saannut tukkuasiakkaana. Kiitos näistä vuosista ja jatkakaa samaa tahtia!

Kiitos aina yhtä hyvästä palvelusta, joustavuudesta, ystävällisyydestä näinä 34:nä yhteistyövuotena

Todella inspiroiva koulutus, aina oppii uutta. Loistava kouluttaja!

Hyvä koulutus, järjestelmällisesti suunniteltu. Jäi kiva fiilis päivästä.