Kumppaneita tositarkoituksella

Onko asiakastyytyväisyys sinullekin arvokasta? Meillä on tyytyväisiä asiakkaita toisessa ja jopa kolmannessa polvessa!

Perheyrityksemme kumppanina saat nauttia menestyksestä jatkuvuuden ja joustavuuden ilmapiirissä. Onhan yrityksessämme innostus välittynyt jo lähes 70 vuoden verran. Perheyrityksen vahvat juuret tarkoittavat sitä, että arvostamme pitkäaikaisia kumppanuuksia: tuotesarjamme ovat tarkasti valikoituja, toisiaan vahvistavia, samoin asiakassuhteemme ovat toisiamme tukevia, kunnioittavia sekä pitkäjänteisiä. Yhdessä olemme enemmän. Toisen ja kolmannen polven yrittäjinä pidämme kiinni siitä, että toimintamme on joustavaa ja turvallista - ei poukkoilevaa, vaan se on jatkuvaa ja tähtäin on pitkällä.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, ja me pidämme jatkuvasta oppimisesta. Koska työskentelemme omissa hoitoloissamme kuluttajien parissa, kohtaamme samanlaisia asiakastilanteita kuin sinä omassa liikkeessäsi. Meillä on siis ensikäden tietoa, koska käytämme tuotteita itse. Olemme tukena tärkeiden valintojesi äärellä, mutta erityisesti, kun arki koittaa ja kaipaat neuvoa, tai kenties pikkuisen inspiraatiota. Siksi esimerkiksi koulutukset ja asiakaspäivät ovat jälleenmyyjillemme maksuttomia, ja niitä järjestetään joustavasti. Mikä parasta: innostavien koulutuspäivien välillä tietomme ja taitomme on aamusta iltaan aina vain puhelinsoiton päässä!

Lisäksi tarjoamme käyttöösi osaamisemme: meillä on pitkä kokemus siitä, miten luodaan pienen hoitolan vuosikymmenten asiakastyytyväisyys. Haluamme auttaa sinuakin menestymään. Kouluta itseäsi ja työntekijöitäsi, ja vahvista osaamistasi helposti kanssamme - jaat osaamisemme sekä innostavan kokemuksemme käytännön työstä. Meillä asioit kollegoiden kanssa!

Etsimme kumppaneita tositarkoituksella. Tervetuloa tiimiimme!

Kauneuslinnan ladyt

 

Meistä sanottua

Aila Airo on ollut jo esikuvani kun sain 18v lahjaksi lahjakortin hoitoon, jolloin jäi mieleen ensiluokkainen palvelu ja ammattitaito. Samaa palvelua olen saannut tukkuasiakkaana. Kiitos näistä vuosista ja jatkakaa samaa tahtia!

Koulutus vastasi yli odotusten nyt ja aiemminkin. Aina on jäänyt hyvä mieli ja innostunut olo. Erityisesti pidän siitä, että tunnen olevani yhtä tärkeä kuin kuka muu tahansa – siis tasavertainen. Te kaikki olette mielettömän ystävällisiä ja ihania! Iso kiitos!

Kiitos aina yhtä hyvästä palvelusta, joustavuudesta, ystävällisyydestä näinä 34:nä yhteistyövuotena

Todella inspiroiva koulutus, aina oppii uutta. Loistava kouluttaja!

Hyvä koulutus, järjestelmällisesti suunniteltu. Jäi kiva fiilis päivästä.