Etsitkö jotain aivan poikkeuksellista?

Loistavat hoitotulokset arimmillekin ihoille

Poikkeuksellisen upean dermaviduals®-sarjasta tekee se, että se on mitä sopivin myös erittäin herkille: tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia - niinpä dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä ihoa kuormittavia säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. Hoitomenetelmän idea on hoitaa ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena.

Haluaisitko räätälöidyn, aivan oman hoitovoiteen?

Erityistä on myös, että dermaviduals® tarjoaa lukemattomia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia erilaisiin hoitoihin, sillä liposomi- ja nanopartikkelitiivisteillä, kasviuutteilla, yksittäisillä vaikutusaineilla sekä hoitavilla öljyillä hoidot räätälöidään täysin yksilöllisesti. Vaikutusainevaihtoehtoja - ja yhdistelmiä - on kymmeniä! Ihollesi valitaan sopivin yhdistelmä ja sekoitetaan hoitovoide myös kotiin vietäväksi. Vuodenajan ja ihon kunnon mukaan hoito voidaan suunnitella juuri sen hetkistä tarvetta vastaavaksi.

Oikeaa tutkimustietoa

dermaviduals® on huolellisesti tutkittua tietoa pullollaan. Saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger, jonka tutkimuskohteena on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini ja siihen perustuvat DMS®-voiteet, perusti työnsä ympärille KOKO Kosmetikvertrieb -yrityksen vuonna 1994 ja lanseerasi korneoterapiaan perustuvan dermaviduals® -hoitomenetelmän. Tuotteet on suojattu patentein. Tieteellisiä, ajankohtaisia tutkimusartikkeleita ja esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI) löydät osoitteesta http://www.dermaviduals.com/

dermaviduals® on jälleen palkittu: Lajinsa paras kasvohoitomenetelmä 2018

KosmetologiSKY-lehden toimitus palkitsi dermaviduals®-sarjan ammattitapahtumassa vuoden parhaana kasvohoitomenetelmänä: "Ammattimainen ja ainutlaatuinen korneoterapiaan pohjautuva hoitomenetelmä on yhtä aikaa klassinen ja nykyihonhoidon ytimessä. Asiakaslähtöisesti räätälöitävät hoidot antavat kosmetologille ammatillisesti palkitsevan asiantuntijatehtävän."