Etsitkö jotain aivan poikkeuksellista?

Loistavat hoitotulokset arimmillekin ihoille

Poikkeuksellisen dermaviduals®-ihonhoitosarjasta tekee se, että se sopii erittäin herkille ja jopa allergisille ihoille. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, korneoterapeuttisia aineosia. Korneoterapeuttisen hoitomenetelmän idea on hoitaa ensin ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Vain iholle hyviä ja tarpeellisia, korneoterapeuttisia aineosia sisältävät dermaviduals®-hoitotuotteet ennaltaehkäisevät ihon häiriöitä ja suojaavat ja säilyttävät ihon hyväkuntoisena.

dermaviduals® on loistava ratkaisu myös ennenaikaisten ikämuutosten ja muiden esteettisten ihohaasteiden hoitoon.

Räätälöidään sinulle oma hoitovoide!

Ihon kunnon ja vuodenajan mukaan dermaviduals®-kosmetologi suunnittelee ihosi hoidon juuri sen hetkistä tarvetta vastaavaksi. Saat aivan oman, tuloksellisen ihonhoito-ohjelman myös kotiin.

dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia monenlaisiin hoitoihin: erilaisilla vaikutusaineilla hoitovoiteet räätälöidään täysin yksilöllisesti. Vaikutusainevaihtoehtoja ja -yhdistelmiä on kymmeniä!

Luotettavaa kauneutta ihonhoidon huippuasiantuntijoilta

Saksalaisen dermaviduals®-ihonhoitomenetelmän kehittäjän, kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana ja farmaseuttisten vaikutusaineiden ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineiden kehittäjänä.

dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä.

Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on vuodesta 2001 alkaen. Tutkimusartikkeleita, paljon taustatietoa ja esimerkiksi tuotekohtaiset aineosa- eli INCI-luettelot löydät osoitteesta www.dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta www.corneotherapy.org -sivuilta.

Fosfatidyylikoliini on voiteiden sekä nanopartikkeleiden ja liposomien rakenneosa. Fosfatidyylikoliini on ihon omaa rasvaa muistuttava rasva-aine niin ihmisen kuin kasvikunnan solukalvoissa. Fosfatidyylikoliinia saadaan soijalesitiinistä, jossa sitä on noin 30 %. Valmistustekniikka takaa, ettei fosfatidyylikoliini sisällä soijaproteiinia.