Me olemme Aila Airo

Kauneushoitolat

Kauniainen, Kauneuslinna p. (09) 5051234
Helsinki p. (09) 6221800

Reetta Salli
SKY-kosmetologi
Nauravainen Reetta nauttii asiakkaiden seurasta ja toivottaa tervetulleeksi rentoutumaan erityisesti hemmotteleviin kasvo- ja jalkahoitoihin. Hänet tapaat Kauneuslinnan hoitolassa Kauniaisissa. Porilainen Reetta on toiminut kosmetologina jo vuodesta 2003 alkaen.

Alisa Sánchez
SKY-CIDESCO-kosmetologi
Helsingin liikkeessämme työskentelevä Alisa nauttii erityisesti hemmottelevista vartalohoidoista, ja taitaa tietenkin kaikki kosmetologiset hoitomme. Hänen rauhallinen ja huolellinen olemuksensa takaa rentouttavan hoidon. Alisa on valmistunut Suomen kosmetologikoulusta 2011.

Miia Vistinmäki
SKY-kosmetologi
Miia palvelee Sinua Helsingin liikkeessämme. Miian kauniit ja hyvät otteet saavat sinut nauttimaan hoidosta ja unohtamaan kaiken muun.  Pohjanmaalta kotoisin olevalla Miialla on vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja hoitotyöstä ja hän on valmistunut Vaasan Ammattiopistosta vuonna 2010, ja omaa Suomen Taitaja -kisan voittajan tittelin vuodelta 2010.

Miia Kortelainen
Avoin ja aurinkoinen Miia kouluttaa tuotesarjojemme jälleenmyyjiä ja tapaa kosmetologiopiskelijoita kaikkialla Suomessa. Tämän lisäksi hän palvelee viidentoista vuoden kokemuksella uskollista asiakaskuntaamme Kauneuslinnan kauneushoitolassa Kauniaisissa. Miia on valmistunut Oulun kosmetologikoulusta SKY-kosmetologi-maskeeraajaksi 2006.
Miia on tällä hetkellä äitiyslomalla.

Susanna Kuisma
Susanna Kuisma on vuonna 2020 valmistunut SKY-kosmetologi. Hänet tunnetaan varmasta kädenjäljestä, joka tulee oikeuksiinsa muun muassa taidokkaissa meikeissä. Myös hyvät hierontaotteet ovat Susannan kiitosta keräävä tavaramerkki.

Kauneuslinnan toimisto

Kauniainen, Kauneuslinna puh. (09) 5051234
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@ailaairo.fi

Anitra Airo
Omistajayrittäjä, SKY-kosmetologi, p. 0400 427 942
Anitran ehtymätön kiinnostus alati kehittyvää kosmetologialaa kohtaan lienee peräisin jo äidinmaidosta, ja ammatinvalinta oli selvä jo pikkutyttönä. Omimmillaan Anitra onkin asiakastyössä ja häneltä sujuvat vuosikymmenten kokemuksella niin monipuoliset kosmetologiset hoidot kuin värianalyysit ja kaikkien tuotesarjojemme syventävätkin koulutukset.

Satu Söderlund
Omistajayrittäjä, KTM, p. 050 555 4313
Satu on johtanut yritystä äitinsä Aila Airon poismenosta  (2005) lähtien ja vastaa liiketoiminnan suunnasta: mm. markkinointiviestinnästä ja tuotevalikoimasta. Hän huolehtii myös perheyrityksen taloudesta, henkilöstöstä ja monenlaisista toimiston taustatöistä ja viihtyykin yleensä Kauneuslinnassa iltamyöhälle.

Katja Kemppi
Markkinointisuunnittelija, muotoilija-AMK
Katjan kädenjälki näkyy niin esitteissämme kuin jälleenmyyjäpostissamme, ja tarvittaessa asiakkaillemme räätälöidyissä markkinointimateriaaleissa. Katja on isoäitinsä Aila Airon perustaman yrityksen osakas, ja toiminut yrityksessämme vuodesta 2004 lähtien.

Anne Pelkonen
Varastopäällikkö
Anne on yrityksemme osakas ja vastannut varaston ja pakkaamon toiminnasta jo 35 vuotta! Aamuvirkkuna Anne on aina ensimmäisenä toimistolla vastaamassa tilausten sujuvasta toimituksesta lukuisille jälleenmyyjillemme ympäri Suomen.

Anu Herrala
Anu on SKY-kosmetologi, jolla on pitkä kokemus ammattikauneudenhoitoalan viestinnästä ja kauneustoimittajan työstä. Anu  palvelee jälleenmyyjiämme Kauneuslinnassa Kauniaisissa. Voit kysellä Anulta vinkkejä myös Aila Airon maahantuomien sarjojen markkinointiin ja tiedotukseen liittyvissä asioissa.

Ina Perkiö
Ina on SKY-CIDESCO-kosmetologi, joka opiskelee parhaillaan ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi. Ina vahvistaa Aila Airon maahantuonti- ja koulutustiimiä osa-aikaisesti, joten saatat törmätä Inan lempeään olemukseen niin Kauneuslinnan toimistossamme kuin ARTDECO-koulutuksissa.

Caroline Mellenius
Caroline on kosmetologi ja ammattimeikkaaja, joka on opiskellut mm. INTERNATIONAL MAKER ACADEMYssa. Nyt Caro toimii Aila Airon Oulun seudun ARTDECO-kouluttajana pitäen esimerkiksi sarjaesittelyjä ja asiakasiltoja. Caron puoleen voit kääntyä myös telineiden päivitykseen, esillepanoon ja meikkimyyntiin liittyvissä asioissa.