Me olemme Aila Airo

Kauneushoitolat

Kauniainen, Kauneuslinna p. (09) 5051234
Helsinki p. (09) 6221800

Reetta Salli
Nauravainen Reetta nauttii asiakkaiden seurasta ja toivottaa tervetulleeksi rentoutumaan erityisesti hemmotteleviin kasvo- ja jalkahoitoihin. Hänet tapaat Kauneuslinnan hoitolassa Kauniaisissa. Porilainen Reetta on toiminut kosmetologina jo vuodesta 2003 alkaen.

Alisa Sánchez
Helsingin liikkeessämme työskentelevä Alisa nauttii erityisesti hemmottelevista vartalohoidoista ja taitaa tietenkin kaikki kosmetologiset hoitomme. Hänen rauhallinen ja huolellinen olemuksensa takaa rentouttavan hoidon. Alisa on valmistunut Suomen kosmetologikoulusta 2011.

Miia Vistinmäki
Miia palvelee Sinua Helsingin liikkeessämme. Miian kauniit ja hyvät otteet saavat sinut nauttimaan hoidosta ja unohtamaan kaiken muun.  Pohjanmaalta kotoisin olevalla Miialla on vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja hoitotyöstä. Miia on valmistunut Vaasan Ammattiopistosta vuonna 2010, ja hän on Suomen Taitaja -kisan voittaja vuodelta 2010.

Miia Kortelainen
Avoin ja aurinkoinen Miia palvelee uskollista asiakaskuntaamme yli viidentoista vuoden kokemuksella Kauneuslinnan kauneushoitolassamme. Hiljattain äitiyslomalta palannut Miia on valmistunut Oulun kosmetologikoulusta SKY-kosmetologi-maskeeraajaksi 2006.

Susanna Kuisma
Susanna Kuisma on vuonna 2020 valmistunut SKY-kosmetologi. Hänet tunnetaan varmasta kädenjäljestä, joka tulee oikeuksiinsa muun muassa taidokkaissa meikeissä. Myös hyvät hierontaotteet ovat Susannan kiitosta keräävä tavaramerkki.

Kauneuslinnan toimisto

Kauniainen, Kauneuslinna puh. (09) 5051234
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@ailaairo.fi

Anitra Airo
Omistajayrittäjä, SKY-kosmetologi, p. 0400 427 942
Anitran ehtymätön kiinnostus alati kehittyvää kosmetologialaa kohtaan on peräisin jo äidinmaidosta, ja ammatinvalinta oli selvä jo pikkutyttönä. Omimmillaan Anitra onkin asiakastyössä, ja häneltä sujuvat vuosikymmenten kokemuksella niin monipuoliset kosmetologiset hoidot kuin värianalyysit ja kaikkien tuotesarjojemme syventävät koulutukset.

Satu Söderlund
Omistajayrittäjä, KTM, p. 050 555 4313
Satu on johtanut yritystä äitinsä Aila Airon poismenosta  (2005) lähtien ja vastaa liiketoiminnan suunnasta, kuten markkinointiviestinnästä ja tuotevalikoimasta. Satu huolehtii myös perheyrityksen taloudesta, henkilöstöstä ja monenlaisista toimiston taustatöistä ja viihtyy  Kauneuslinnassa yleensä iltamyöhälle.

Katja Kemppi
Markkinointisuunnittelija, muotoilija-AMK
Katjan kädenjälki näkyy niin esitteissämme kuin jälleenmyyjäpostissamme sekä asiakkaillemme tarvittaessa räätälöidyissä markkinointimateriaaleissa. Katja on isoäitinsä Aila Airon perustaman yrityksen osakas ja toiminut yrityksessämme vuodesta 2004 lähtien.

Anne Pelkonen
Varastopäällikkö
Anne on yrityksemme osakas ja vastannut varaston ja pakkaamon toiminnasta jo yli 35 vuotta! Aamuvirkkuna Anne on ensimmäisenä toimistolla vastaamassa tilausten sujuvasta toimituksesta lukuisille jälleenmyyjillemme ympäri Suomen.

Sara Urpulahti
Iloinen asiakaspalvelija Sara on CIDESCO-tutkinnon suorittanut kosmetologi, joka palvelee jälleenmyyjiämme Kauneuslinnassa. Saralta saat loistavat vinkit niin hoitolatyöhön, tuotetuntemukseen kuin hoitojesi myyntiin ja markkinointiin. Sara on valmistunut Suomen Kosmetologikoulusta vuonna 2015.

Tiia Koskinen
Tiia on tukkutiimimme tietopankki, jonka erityisosaamista ovat muun muassa kosmetiikan raaka-aineet ja tuotekoostumukset. Koulutukseltaan Tiia on sekä  kosmetiikkaneuvoja (2012) että estenomi (2017), ja hän palvelee jälleenmyyjiämme Kauneuslinnassa Kauniaisissa.

Caroline Mellenius
Caroline on kosmetologi ja ammattimeikkaaja, joka on opiskellut mm. INTERNATIONAL MAKER ACADEMYssa. Nyt Caro toimii Aila Airon Oulun seudun ARTDECO-kouluttajana pitäen esimerkiksi sarjaesittelyjä ja asiakasiltoja. Caron puoleen voit kääntyä myös telineiden päivitykseen, esillepanoon ja meikkimyyntiin liittyvissä asioissa.