Me olemme Aila Airo

Kosmetologit

Kauniainen, Kauneuslinna p. (09) 5051234
Helsinki p. (09) 6221800

Anitra Airo
Omistajayrittäjä, SKY-kosmetologi, puh. 0400 427 942
SKY-kosmetologi, tuotekouluttaja, omistajayrittäjä. Anitran ehtymätön kiinnostus alati kehittyvää kosmetologialaa kohtaan lienee peräisin jo äidinmaidosta, ja ammatinvalinta oli selvä jo pikku tyttönä. Omimillaan Anitra onkin asiakastyössä ja häneltä sujuvat vuosikymmenten kokemuksella niin monipuoliset kosmetologiset hoidot kuin värianalyysit ja kaikkien tuotesarjojemme syventävätkin koulutukset.

Iida Haveri
Iidalla on taskussaan Taitaja-kisan kauneudenhoito SM-kultaa vuosilta 2016 ja 2017, sekä kunniamaininta ammattitaidon MM-kisoista Abu Dhabista 2017. Iloiselle Iidalle tärkeää on ennen kaikkea rentoutunut ja tyytyväinen asiakas.

Nunnu Järvilehto
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi. Suomen kosmetologikoulusta 2007 valmistunut Nunnu on kolmannen polven kosmetologi. Sydämellinen Nunnu on saanut seurata isoäitinsä Aila Airon ja äitinsä Anitra Airon työtä pienestä pitäen. Hänen lämmin ja huolehtivainen asenteensa saa sinut nauttimaan ja rentoutumaan vaikka hoitola sijaitsee aivan Helsingin ytimessä. Tällä hetkellä Nunnu on opintovapaalla.

Miia Kortelainen
SKY-kosmetologi-maskeeraaja, tuotekouluttaja. Miia on valmistunut Oulun kosmetologikoulusta 2006 ja taitaa kaikkien kosmetologisten hoitojen lisäksi mm. intialaisen päähieronnan. Avoin ja aurinkoinen Miia kouluttaa jälleenmyyjiämme kaikkialla Suomessa ja pitää tuotesarjojemme koulutuksia mm. kosmetologiopiskelijoille. Tämän lisäksi hän palvelee edelleen jo kymmenen vuoden kokemuksella uskollista asiakaskuntaamme Kauneuslinnan kauneushoitolassa Kauniaisissa.

Reetta Salli
SKY-kosmetologi. Porilainen Reetta Salli on toiminut kosmetologina, ja yrittäjänäkin, jo vuodesta 2003 alkaen. Nauravainen Reetta nauttii asiakkaiden seurasta ja toivottaa tervetulleeksi rentoutumaan erityisesti hemmotteleviin kasvo- ja jalkahoitoihin.

Alisa Sánchez
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi. Alisa on valmistunut Suomen kosmetologikoulusta 2011 ja työskennellyt aiemmin kosmetologina mm. Wienissä ja Finnair Spassa. Meidän Helsingin liikkeessä työskentelevä Alisa taitaa kaikki kosmetologiset hoitomme ja nauttii erityisesti hemmottelevista vartalohoidoista. Hänen rauhallinen ja huolellinen olemuksensa takaa rentouttavan hoidon.

Sara Urpulahti
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi. Helsinkiläinen Sara valmistui Suomen Kosmetologikoulusta 2015. Hänellä on erinomainen aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja se näkyy nyt meillä. Sara palvelee Sinua sekä Kauniaisten että Helsingin liikkeessämme. Sara on tällä hetkellä äitiyslomalla.

Miia Vistinmäki
SKY-kosmetologi. Pohjanmaalta kotoisin oleva Miia on valmistunut Vaasan Ammattiopistosta vuonna 2010, ja omaa Suomen Taitaja -kisan voittajan tittelin vuodelta 2010. Hänen kauniit ja hyvät otteensa saa sinut unohtamaan kaiken muun ja keskittymään nauttimaan hoidosta. Miialla on vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja hoitotyöstä. Miia palvelee Sinua sekä Kauniaisten että Helsingin liikkeessämme.

Toimisto:

Kauniainen, Kauneuslinna puh. (09) 5051234
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@ailaairo.fi

Anitra Airo
Omistajayrittäjä, SKY-kosmetologi, puh. 0400 427 942
SKY-kosmetologi, tuotekouluttaja, omistajayrittäjä. Anitran ehtymätön kiinnostus alati kehittyvää kosmetologialaa kohtaan lienee peräisin jo äidinmaidosta, ja ammatinvalinta oli selvä jo pikku tyttönä. Omimillaan Anitra onkin asiakastyössä ja häneltä sujuvat vuosikymmenten kokemuksella niin monipuoliset kosmetologiset hoidot kuin värianalyysit ja kaikkien tuotesarjojemme syventävätkin koulutukset.

Satu Söderlund
Omistajayrittäjä, KTM, puh. 050 555 4313
Satu on johtanut yritystä äitinsä Aila Airon poismenosta lähtien ja vastaa liiketoiminnan suunnasta: mm. markkinointiviestinnästä ja tuotevalikoimasta. Hän huolehtii myös perheyrityksen taloudesta, henkilöstöstä ja monenlaisista toimiston taustatöistä ja viihtyykin yleensä Kauneuslinnassa iltamyöhälle.

Anne Pelkonen
Varastopäällikkö. Anne on yrityksen osakas ja vastannut varaston ja pakkaamon toiminnasta jo yli 30 vuotta! Aamuvirkkuna hän on aina ensimmäisenä toimistolla.

Mari Ihalainen
Markkinointikoordinaattori/myyntineuvottelija, tradenomi, CIDESCO-kosmetologi. Marin tavoitat toimistoltamme huolehtimasta niin lehdistö ja pr – asioista kuin yhteistyöstä kosmetologikoulujen kanssa. Mikäli olet kiinnostunut uudesta hoitosarjasta tai ARTDECO-meikkitelineestä hoitolaasi, saat kaiken tarvitsemasi tiedon Marilta.

Katja Kemppi
Markkinointisuunnittelija, muotoilija-AMK. Katjan kädenjälki näkyy niin esitteissämme kuin jälleenmyyjäpostissamme, ja tarvittaessa asiakkaillemme räätälöidyissä markkinointimateriaaleissa. Katja on isoäitinsä Aila Airon perustaman yrityksen osakas.