Me olemme Aila Airo

Kauneushoitolat

Kauniainen, Kauneuslinna p. (09) 5051234
Helsinki p. (09) 6221800

Miia Kortelainen
SKY-kosmetologi-maskeeraaja, tuotekouluttaja. Avoin ja aurinkoinen Miia kouluttaa tuotesarjojemme jälleenmyyjiä ja tapaa kosmetologiopiskelijoita kaikkialla Suomessa. Tämän lisäksi hän palvelee viidentoista vuoden kokemuksella uskollista asiakaskuntaamme Kauneuslinnan kauneushoitolassa Kauniaisissa. Miia on valmistunut Oulun kosmetologikoulusta SKY-kosmetologi-maskeeraajaksi 2006.

Miia on tällä hetkellä äitiyslomalla.

Reetta Salli
SKY-kosmetologi. Nauravainen Reetta nauttii asiakkaiden seurasta ja toivottaa tervetulleeksi rentoutumaan erityisesti hemmotteleviin kasvo- ja jalkahoitoihin. Hänet tapaat Kauneuslinnan hoitolassa Kauniaisissa. Porilainen Reetta on toiminut kosmetologina jo vuodesta 2003 alkaen.

Alisa Sánchez
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi. Helsingin liikkeessämme työskentelevä Alisa nauttii erityisesti hemmottelevista vartalohoidoista, ja taitaa tietenkin kaikki kosmetologiset hoitomme. Hänen rauhallinen ja huolellinen olemuksensa takaa rentouttavan hoidon. Alisa on valmistunut Suomen kosmetologikoulusta 2011.

Miia Vistinmäki
SKY-kosmetologi. Miian kauniit ja hyvät otteet saavat sinut nauttimaan hoidosta ja unohtamaan kaiken muun. Miialla on vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja hoitotyöstä. Miia palvelee Sinua Helsingin liikkeessämme, ja saatat tavata hänet myös asiakasilloissa loihtimassa mitä kauneimpia meikkejä! Pohjanmaalta kotoisin oleva Miia on valmistunut Vaasan Ammattiopistosta vuonna 2010, ja omaa Suomen Taitaja -kisan voittajan tittelin vuodelta 2010.

Kauneuslinnan toimisto:

Kauniainen, Kauneuslinna puh. (09) 5051234
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@ailaairo.fi

Anitra Airo
Omistajayrittäjä, SKY-kosmetologi, puh. 0400 427 942
SKY-kosmetologi, tuotekouluttaja, omistajayrittäjä. Anitran ehtymätön kiinnostus alati kehittyvää kosmetologialaa kohtaan lienee peräisin jo äidinmaidosta, ja ammatinvalinta oli selvä jo pikkutyttönä. Omimmillaan Anitra onkin asiakastyössä ja häneltä sujuvat vuosikymmenten kokemuksella niin monipuoliset kosmetologiset hoidot kuin värianalyysit ja kaikkien tuotesarjojemme syventävätkin koulutukset.

Iida Haveri

Iloinen Iida palvelee jälleenmyyjiämme kaikkialla Suomessa. Iida pitää tuotesarjojemme koulutuksia, ja saatat tavata hänet myös asiakasilloissa loihtimassa mitä kauneimpia meikkejä! Iidan tavoitat Kauneuslinnasta, mutta myös numerosta p. 044 988 3231. Iidalla on taskussaan Taitaja-kisan kauneudenhoito SM-kultaa vuosilta 2016 ja 2017, sekä kunniamaininta ammattitaidon MM-kisoista Abu Dhabista 2017.

Katja Kemppi
Markkinointisuunnittelija, muotoilija-AMK. Katjan kädenjälki näkyy niin esitteissämme kuin jälleenmyyjäpostissamme, ja tarvittaessa asiakkaillemme räätälöidyissä markkinointimateriaaleissa. Katja on isoäitinsä Aila Airon perustaman yrityksen osakas, ja toiminut yrityksessämme vuodesta 2004 lähtien.

Anne Pelkonen
Varastopäällikkö. Anne on yrityksemme osakas ja vastannut varaston ja pakkaamon toiminnasta jo 35 vuotta! Aamuvirkkuna Anne on aina ensimmäisenä toimistolla vastaamassa tilausten sujuvasta toimituksesta lukuisille jälleenmyyjillemme ympäri Suomen.

Satu Söderlund
Omistajayrittäjä, KTM, puh. 050 555 4313
Satu on johtanut yritystä äitinsä Aila Airon poismenosta  (2005) lähtien ja vastaa liiketoiminnan suunnasta: mm. markkinointiviestinnästä ja tuotevalikoimasta. Hän huolehtii myös perheyrityksen taloudesta, henkilöstöstä ja monenlaisista toimiston taustatöistä ja viihtyykin yleensä Kauneuslinnassa iltamyöhälle.

Sara Urpulahti
Iloinen asiakaspalvelija Sara on SKY- ja CIDESCO-kosmetologi.  Sara palvelee jälleenmyyjiämme Kauneuslinnassa Kauniaisissa: häneltä saat loistavat vinkit hoitolatyöhön ja tuotetuntemukseen! Sara valmistui Suomen Kosmetologikoulusta 2015.