Me olemme Aila Airo

Kauneushoitolat

Kauniainen, Kauneuslinna & Helsinki, Korkeavuorenkatu

p. (09) 6221800

Suomen kosmetologien yhdistyksen SKY-merkki sekä kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon tunnus kertovat kosmetologiemme korkeasta ammattitaidosta. Kosmetologimme ovat lisäksi hoitomenetelmien ja -tuotteiden erikoiskoulutettuja asiantuntijoita.

Miia Kortelainen
Avoin ja aurinkoinen Miia palvelee uskollista asiakaskuntaamme yli viidentoista vuoden kokemuksella Kauneuslinnan kauneushoitolassamme. Miian kokemuksella saat myös antoisat ja inspiroivat tuotesarjojemme koulutukset. Miia on valmistunut Oulun kosmetologikoulusta SKY-kosmetologi-maskeeraajaksi 2006.

Miia Vistinmäki
Miian kauniit ja hyvät otteet saavat sinut nauttimaan hoidosta ja unohtamaan kaiken muun. Miia palvelee Sinua Helsingin liikkeessämme vuosien kokemuksella asiakaspalvelu- ja hoitotyöstä. Pohjalainen Miia on ammattitaidon SM-kisa Taitaja -voittaja vuodelta 2010.

Reetta Salli
Nauravainen Reetta nauttii asiakkaiden seurasta ja toivottaa tervetulleeksi rentoutumaan erityisesti hemmotteleviin kasvo- ja jalkahoitoihin. Hänet tapaat Kauneuslinnan hoitolassa Kauniaisissa. Reetta on toiminut kosmetologina jo vuodesta 2003 alkaen.

Ida Korhonen
Lämmin ja rauhallinen Ida nauttii rentouttavien kasvohierontojen tekemisestä. Idan pikkutarkkuus puolestaan pääsee oikeuksiin ripsien kestotaivutuksissa ja kulmalaminoinneissa sekä trendikkäissä meikeissä. Idan tapaat useimmin Helsingin liikkeessämme. Ida on valmistunut kosmetologiksi 2023.

Leena-Kaisa Petäjä
Lempeä ja aurinkoinen Leena-Kaisa pitää työssään erityisesti erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Pääsetkin tapaamaan hänet niin Korkeavuorenkadulla Helsingissä kuin Kauneuslinnan hoitolassa Kauniaisissa rentouttavien kasvohoitojen ja ihanan hemmottelevien jalkahoitojen parissa. Lennu on valmistunut kosmetologiksi 2023.

Alisa Sánchez
Alisa on parhaillaan vanhempainvapaalla.

Kosmetiikan maahantuonti

Kauniainen, Kauneuslinna puh. (09) 5051234
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@ailaairo.fi

Tiia Koskinen
Tiia on tukkutiimimme tietopankki, jonka erityisosaamista ovat muun muassa kosmetiikan raaka-aineet ja tuotekoostumukset. Koulutukseltaan Tiia on sekä  kosmetiikkaneuvoja (2012) että estenomi (2017), ja hän palvelee jälleenmyyjiämme Kauneuslinnassa Kauniaisissa.

Jenni Janas
Iloisen Jennin tapaat niin inspiroivana meikkikouluttajanamme kuin myös kauneushoitolassamme. Jenni on valmistunut 2016 Etelä-Suomen Kosmetologikoulusta ja toiminut myös kosmetologiopettajana. Jenni kouluttautuu parhaillaan myös estenomiksi.

Anne Pelkonen
Varastopäällikkö
Anne on yrityksemme osakas ja vastannut varaston ja pakkaamon toiminnasta jo yli 35 vuotta! Aamuvirkkuna Anne on ensimmäisenä toimistolla vastaamassa tilausten sujuvasta toimituksesta lukuisille jälleenmyyjillemme ympäri Suomen.

Satu Söderlund
Omistajayrittäjä, KTM, p. 050 555 4313
Satu on johtanut yritystä äitinsä Aila Airon poismenosta  (2005) lähtien ja vastaa liiketoiminnan suunnasta, kuten markkinointiviestinnästä ja tuotevalikoimasta. Satu huolehtii myös perheyrityksen taloudesta, henkilöstöstä ja monenlaisista toimiston taustatöistä ja viihtyy  Kauneuslinnassa yleensä iltamyöhälle.

Anitra Airo
Omistajayrittäjä, SKY-kosmetologi, p. 0400 427 942
Anitran ehtymätön kiinnostus alati kehittyvää kosmetologialaa kohtaan on peräisin jo äidinmaidosta, ja ammatinvalinta oli selvä jo pikkutyttönä. Omimmillaan Anitra onkin asiakastyössä, ja häneltä sujuvat vuosikymmenten kokemuksella niin monipuoliset kosmetologiset hoidot kuin värianalyysit ja kaikkien tuotesarjojemme syventävät koulutukset.

Katja Kemppi
Markkinointisuunnittelija, muotoilija-AMK
Katjan kädenjälki näkyy niin esitteissämme kuin jälleenmyyjäpostissamme sekä asiakkaillemme tarvittaessa räätälöidyissä markkinointimateriaaleissa. Katja on isoäitinsä Aila Airon perustaman yrityksen osakas ja toiminut yrityksessämme vuodesta 2004 lähtien.