MEN Shaving Gel, After Shave Balm & 24H Cream

Doctor Eckstein® parranajogeeli, rauhoittava after shave ja hajusteeton 24h hoitovoide sopivat niin herkälle kuin epäpuhtauksiinkin taipuvalle iholle.

• Rauhoittaa ihoa & vahvistaa ihon omaa suojaa
• Kosteuttaa tehokkaasti
• Ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä
• Ihoa ärsyttämätön parranajo

Miestentuotteisiin on valikoitu Doctor Ecksteinin laboratorion parhaita aineosia: lakritsinjuuri, bisabololi, pantenoli, trokserutiini, sorbitoli sekä A- ja E-vitamiini takaavat hoidetun ihon, vähentävät parranajosta aiheutuvaa ärsytystä ja hillitsevät talineritystä. Tuoksumaailma on keveä, maanläheinen ja hieman sitruksinen.

MEN Shaving Gel
Tehokkaasti kosteuttava, vaahtoamaton parranajogeeli sopii hellävaraiseen ja erittäin tarkkaan parranajoon. Se pehmittää partakarvoja ja jättää ihon raikkaaksi ja hoidetun tuntuiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Tärkeimmät aineosat: trokserutiini, sorbitoli ja lakritsinjuuri.

MEN After Shave Balm
Mieto, virkistävä tuote sopii parranajon jälkeen. Se rauhoittaa ihoa ja tukee sen omaa suojaa. After Shave Balm myös ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Imeytyy nopeasti ja sopii siksi hyvin päivävoiteeksi. Tärkeimmät aineosat: sorbitoli, sterolit, pantenoli, lakritsihappo, A- ja E-vitamiini ja trokserutiini.

MEN 24 h Cream
Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti antioksidantteja sisältävä täyteläinen hoitovoide hillitsee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Hajusteeton hoitovoide sopii kaikille. Tärkeimmät aineosat: kaakaovoi, allantoiini, bisabololi, mustikka- ja kaktusuutteet, sokeriruoko, sitruuna, appelsiini, vaahterasiirappi ja A- ja E-vitamiini.