Mosaiikki - ARTDECOn ydin jo vuodesta 1985

Poimi mosaiikkirasiaan omat suosikkisi! ARTDECO tarjoaa kätevää muunneltavuutta, ja laajan valikoiman värejä trendien huipulta. Luomivärit, poskipunat, kulma- ja peitevärit ovat yksittäisiä mosaiikkeja, joista voit poimia itsellesi mieluisimmat värit magneettipohjaiseen meikkirasiaan. Täydennä rasia oman mielesi mukaan, se on myös ympäristöystävällistä!

Mosaiikkiluomivärit ovat helppokäyttöisiä: niissä on juuri sopivasti pigmenttiä ja väri levittyy kauniisti. Jatkuvasti uudistuvassa valikoimassa sävyjä on kymmeniä, niin mattana kuin hohtavan helmiäisenä.

Blusher-poskipuna tuo kasvoille muotoa ja hehkua. ARTDECO-poskipunat on pakattu kätevästi mosaiikkinappiin, ja voit itse valita mielivärisi samaan meikkimosaiikkirasiaan peite- ja luomivärien kanssa.

Camouflage-meikillä peität ihon epätasaisuudet, punoitukset, pigmenttihäiriöt, tuliluomet tai jopa tatuoinnit. Valitse Camouflage -meikki myös silloin, kun meikin on kestettävä erityisen hyvin ja kauan, esimerkiksi hää-, juhla- tai kuvaus- ja näytösmeikkinä. Camouflage-meikkimosaiikkien värejä voidaan tarvittaessa sekoittaa keskenään.

Vain muutamalla siveltimen vedolla silkinhieno Contouring Powder muotoilee kasvot. Puuterimaisten sävyjen laadukkaat aineosat mahdollistavat ammattimaisen jäljen!

Myös käytännöllinen Eyebrow Powder -kulmavärimosaiikki sopii magneettipohjaiseen ARTDECO-rasiaan.

Mosaiikkirasiat

Kaunis rasia ilahduttaa meikkipussissa joka päivä! ARTDECO valitsee mosaiikkirasian kanteen kausittain vaihtuvan teeman: ”Beauty meets Fashion” -yhteistyönä rasiaa saattaa koristaa tunnetun taiteilijan tai muotisuunnittelijan taideteos. Mosaiikkirasioita on useita eri kokoja: esimerkiksi suurinpaan Beauty Box Magnum -rasiaan sopii jopa 12 mosaiikkiluomiväriä.

Magnum peilirasia 12 luomivärille tai 8 long-wear luomivärille
Quadrat peilirasia 8 luomivärille, 4 camouflage-meikille
Quattro peilirasia 4 luomivärille/ 1 poskipunalle ja 1 luomivärille
Trio peilirasia 1 poskipunalle/ 3 luomivärille/ 2 long-wear luomivärille
Duo peilirasia 1 camouflage-meikille/2 kulma- tai luomivärille
Magnetic Palette liukukansirasia 5 luomivärille tai 1 poskipunalle ja 2 luomivärille